לאחרונה ניתקלתי במונח Fat reposit

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחרונה ניתקלתי במונח Fat reposit
    אורנית
    23/03/2009

אני יודעת רק שזה קשור לניתוח (?) או טיפול בעפעפיים התחתונים האם אני יכולה לקבל הסבר מה זה? למי זה מתאים ואיפה אפשר לבצע את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• fat reposition

פרופ. אריה נמט
    23/03/2009

אורנית שלום,

fat reposition הינו מונח של שיטת ניתוח בעפעפיים התחתונות. בשיטה זו במקום להסיר את עודפי שקיות השומן, מבצעים מיקום מחדש את השומן, ותופרים אותו מעל איזור קו רכס הארובה התחתון. כך מנצלים אותו כדי ליצור קו אחיד בין איזור העפעפיים לאיזור הפנים העליונות ומניעת קו "שבר" - tear trough.
    בנוסף נמנעת אפשרות של הסרת יתר של שומן שעלולה לגרום לשקע באיזור הניתוח.

בברכה,

ד"ר אריה נמט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עפעפיים

מיטל
    25/03/2009

שלום,
    בהמשך לשאלה, האם הטיפול הנ"ל מתאים לכל המטופלים עבור ניתוח עפעפיים? והאם חשוב לעבור אותו אצל רופאים שגם מתמחים ברפואת עיניים? החשש שלי הוא לאור הרגישות של האיזור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fat reposition

פרופ. אריה נמט
    25/03/2009

מיטל שלום,

הטיפול הזה מתאים בעיקר למקרים בהם קיימת "מדרגה" בין איזור הארובה לאיזור הפנים העליונות,
    והוא נועד לשטח, או לישר את אותה מדרגה.
    לכן, לא בכל המקרים יש צורך בפעולה זו.

לגבי ניתוח עפעפיים- מומחי פלסטיקה של העינים, אוקולופלסטיקאים, מתמצאים יותר באיזור זה ויודעים לטפל באזור העיניים. לכן מומלץ לבצע ניתוחי עפעיים אצל פלסטיקאים שהינם גם רופאי עיניים.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו