מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעפיים נופלותיוסי25/03/2009
שלום,
הינני סובל מעפעפיים נופלות מאז שאני זוכר את עצמי,
אך בשנה האחרונה , באורח פלא, אני מצליח עם הידיים להרים את העפעפיים כאילו שהם לא נפלו בחיים,
ובבוקר זה שוב חוזר ככה כול בוקר אני ניאלץ להרים אותם עם העצבעות.
יש לך הסבר הגיוני? האם יוכול להיות שמשום שהתבגרתי זה עבר לי ואני יוכול להרים אותם עם האצבעות?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים נופלות
פרופ. אריה נמט25/03/2009יוסי שלום רב,
קראתי בעיון את שאלתך אך לא הצלחתי להבין מה בדיוק המצב כיום.
האם העפעפיים צנוחים רק בבקר? האם בכל שעות היום? האם ללא אצבעות הן נותרות פתוחות?
אבקש שתנסח שוב את השאלה ואשמח להשיב.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפים נופלות
יוסי03/04/2009שלום לך,
המצב כיום הוא שבבוקר העפעפיים צונחות, ועם אני לא טורח להרים אותם
עם האצבעות או לחילופין לעצום את העיניים חזק וליפתוח כמה וכמה פעמים עד
שהעפעפיים חוזרים למקומם הטבעי, אז הם נשארים צונחות לשאר היום
כלומר , רוצה להגיד שפחות או יותר יש לי שליטה על מצב העפעפיים הנני יוכול להשאיר אותם
צונחות לכול היום או להרימם עם האצבעות לשאר היום. איך הינך מסביר זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים צונחות
פרופ. אריה נמט05/04/2009שלום,
במידה ויש צורך להרים את העפעפיים בסיוע האצבעות, הדבר מעיד על צניחת עפעפיים הדורשת תיקון ניתוחי.
עם זאת, מתיאורך נשמע כי עצם העפעוף מסיע בפתיחת העפעפיים. ייתכן ומדובר רק על קפלי עור ו/או שריר ולא על צניחה ממש.
הצעתי לך לפנות לפנות לבדיקה להערכת המצב.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר אריה בן נמט.
יוסי23/04/2009שוב שלום ,
בעקבות דבריך הלכתי לרופא עיניים, וכאמור זה אכן קפלי עור בלבד ולא צניחה של ממש
אך מה זה אומר? והאם נתקלתה בעוד אנשים אשר באפשרותם להרים עפעף בעזרת אצבעות?
והאם יש פתרון סופי לבעיה מכיוון שעם באפשרותי להרימם עם האצבעות חייבת להיות פתרון שלא מצריך ניתוח.
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפלי עור
פרופ. אריה נמט24/04/2009יוסי שלום,
אתה מתאר מצב של עודף עור בעפעפיים הנוצר עם התקדמות הגיל והזדקנות העור.מצב זה משתפר ע"י מתיחת העור באופן מכני. אין פתרון מלבד ניתוח להסרת עודף העור. הניתוח מבוצע בהרדמה מקומית.
בשל העובדה כי אין כאן אינדיקציה רפואית לביצוע הניתוח, אלא מדובר על סיבה אסטטית, הניתוח אינו מוגדר כרפואי.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)