עפעפיים עליונים נפוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים עליונים נפוחים
    שלי
    25/04/2009

שלום דר' גיא בן סימון.

בתאריך 5/4 כתבתי לך פעם אחרונה בפורום זה.

עברו כמעט 6 שבועות מאז הייתי אצלך. (16/3)
    מצב העפעפיים שלי לא השתנה. עדיין נפוחים ו"מתקפלים" כלפי מטה. ועדיין אני מרגישה שהעיניים לא "מרגישות" טוב/נורמלי/כמו תמיד. מבחינה פיזית. מלבד המראה. תחושה לא נוחה בתוך העיניים.

ביקשת ממני להמתין חודשיים שלושה לפני שאחזור אליך שוב.
    אולי כדאי שאחזור אליך כבר השבוע? אחרי 6 שבועות. אני עדיין מוטרדת ומחכה כל יום שיחול שינוי לטובה. אבל ...
    וגם הבנתי שכל חודש מאי אתה לא תקבל פציינטים ...

רציתי לשאול גם עוד שאלה. הרי בזמן תקופת הטיפול שתיתי במשך 3 ימים טיפות פניסטיל. ולא היה שום שינוי. האם זו עדיין יכולה להיות אלרגיה למשהו, למרות שהפניסטיל לא עזר? כלומר האם בהכרח פניסטיל היה אמור לעזור אם זו אלרגיה למשהו?

ובנוסף, משהו שחשבתי עליו רק לאחרונה: כל עניין נפיחות העיניים התחיל בדיוק (וגם בדיוק כשהתחלתי למרוח "רטאויט" על הפנים) בזמן שהתחילה הריסה והתחלה של בניית בניין חדש, הסמוך אליי כמה מטרים. אולי??

מודה לך מאוד מאוד מאוד על העזרה, התשובות והסבלנות! יום נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים עליונים נפוחים

הוספת תגובה

• עפעפיים נפוחים

פרופ' גיא בן סימון
    26/04/2009

שלי שלום רב,

ראשית בהחלט יתכן שמדובר בתגובה אלרגית גם אם פנסטיל אינו עוזר, לעתים ניתן לערוך ניסיון טיפולי בסטרואידים סיסטמים במקרים של אלרגיה ובצקת אך מובן שהטיפול חייב להעשות במעקב רופא.

אכן חשיפה לגורם חדש (כמו הבנין אותו את מתארת) יכול להאיץ תופעות אלרגיות, או השימוש במשחה מקומית

אם אין שינוי תוכלי לקבוע תור למרפאה אך הביאי עמך תמונות פנים ישנות (מה 5 שנים האחרונות).

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית, עפעפיים ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו