ניתוח פזילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פזילה
    אני
    18/05/2009

עברתי ניתוח פזילה בגיל שנתיים בערך.. וניתוח אינטרלאסיק לפני כשנה... לאחרונה אני מרגישה שהעין השמאלית פוזלת שוב ונוטה קצת פנימה... מה עושים במצב כזה? ניתוח תיקון? אולי יש דרכים אחרות? ואם לא, אז מהו זמן ההחלמה מהניתוח?
    תודה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פזילה

הוספת תגובה

• ניתוח פזילה

פרופ' גיא בן סימון
    18/05/2009

נועה שלום רב,

הדבר תלוי בגורם לחזרה של הפזילה ובזוית הפזילה.

יש לבצע בדיקת עיניים מקיפה כולל הערכת פזילה על מנת לראות האם יש מקום לניתוח חוזר, או ניתן באמצעים שמרניים (כדוגמת תרגילי עיניים, תיקון רפרקציה) לשפר את מנח העין. מובן, כי ההחלטה תלויה בסוג הפזילה שהיתה ובסוג ניתוח התיקון שעברת בגיל שנתיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    18/05/2009

שלום גיא
    במידה וכן ניתוח, זה כרוך באישפוז?
    יכול לפגוע בראיה?- אני יודעת שזה לא קשור לרשתית אבל זה יכול לפגוע בעצבים השונים של השרירים או בכלל במשהו? אני מפחדת שזה ניתוח מסובך ואולי לא כדאי לעשות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו