שומן בעפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומן בעפעף
    הילה
    31/05/2009

לפני כשנתיים יצא לי גוש שומן קטן מתחת לעין שמאל ולאחרונה מתחיל גם בעין ימין. אני מעוניינת להסיר את הגוש כיוון שהוא מפריע לי מאוד מבחינה אסטטית.

רופא - מנתח פלסטי או מנתח שהוא רופא עיניים?
    כיצד מבצעים זאת? מהם הסימנים שישארו?

תודה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומן בעפעף

הוספת תגובה

• גוש שומן מתחת לעיניים

פרופ' גיא בן סימון
    31/05/2009

הילה שלום רב,

לפי התמונה המצב מתאים למשקע כולסטרול מתחת לעור - מה שקרוי Xanthelasma, הדבר אינו הולך בהכרח עם יתר שומנים בדם, אך מובן כי יש לבדוק זאת.

הניתוח כולל הסרה מלאה של הנגע (אם ניתן מבחינת כמות העור אותו הוא מערב, אך לפי התמונה נראה כי ניתן להסיר בשלמות) כולל תפירה של האיזור לאחר החיתוך. משך ההחלמה מספר ימים, כאשר התפרי מוצאים לאחר כ 6 ימים.

מוטב כי הניתוח יבוצע על ידי רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין (אוקולופלסטיקה) שהינה תת התמחות הנמשכת בין 1-3 שנים במוסד מוכר בחו"ל, לרוב ארה"ב, אוסטרליה או אירופה. רופא כזה מבצע אך ורק ניתוחי עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות, וכן הוא רופא מומחה ברפואת עיניים כך שבכל מקרה יכול להתאים את הניתוח למצב העין ולבדיקתה.

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות
    מרכז רפואי רמת אביב
    טל. 050-2971663

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו