תיקון אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון אחרי ניתוח
    סיגלית
    06/06/2009

עברתי לפני כשמונה חודשים ניתוח עפעפיים עליונים, תחתונים ופיטוזיס.
    היתה לי אי סימטריה בגלל הפיטוזיס ולהערכתי היא נשארה, כמו כן יש לי בזוית עין אחת מן נפיחות כמו גוש שומן. אך באופן כללי הניתוח שיפר משמעותית את מראה העיניים, ואני מקבלת הרבה מחמאות.
    הרופא המתח שהוא אוקולופלסט מבלינסון, אמר שניתן לתקן את בעית השומן בזויות ע"י ניתוח קטן בזויות העין. ואכן קבעתי תור.
    אני מעונינת לדעת מעוד מקור, האם תיקון לאחר ניתוח הוא בעייתי? האם מדובר בניתוח עם החלמה ארוכה?
    אני פשוט חוששת בגלל הניתוח הראשון המורכב שלקח לי כשלושה שבועות להתאושש ממנו ולחזור לעבודה.
    כמו כן מה לפי דעתכם הסיבה לשומן שהצטבר בזויות? האם מדובר בכשל בניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

פרופ' גיא בן סימון
    06/06/2009

שלום רב,

ככלל ניתוח ארבע עפעפיים כולל תיקון צניחת עפעפיים הינו ניתוח מורכב, וכפי שאני מבין מתשובתך התוצאות טובות מאוד.

אסימטריה במידה קלה הינה דבר שכיח למדי שאינו בהכרח קשור בניתוח, מאחר שהניתוח מתוכנן במידה מאוד קפדנית, ואני מכיר היטב את המנתחים מבילינסון שהנם מצויינים. אם יש הבדל בגובה מעל 2 ממ' הרי שהוא נכר לכל, ובניתוח תיקון ניתן להגביר את מידת הסימטריה בין העפעפיים.

נפיחות בזוית העין, כפי שעולה משאלתך נראית כהצטברות שומן אשר בניתוח פשוט יחסית ניתן להוציאה. הדבר אינו מעיד על כשלון הניתוח, מאחר שאוקולופלסטיקאים נוטים להוציא שומן באופן שמרני על מנת שלא תווצרנה עיניים שקועות, ולכן לעתים יש מעט עודף שומן, מה שעדיף על הוצאת שומן ביתר, דבר הקשה מאוד לתקן.

תיקון לאחר הניתוח אינו בעייתי, ומאחר שהפעם היקף הניתוח מצומצם יותר, קרוב לודאי שמשך ההחלמה יהיה מהיר יותר.

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו