ניתוח הרמת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרמת עפעפיים
    דפנה
    07/06/2009

יש לי שאלה בשמה של אמא שלי: היא רוצה לעבור ניתוח להרמת עפעפיים אבל חוששת שיהיה לה מן מבט "מופתע" שכזה שקורה לפעמים אחרי שעושים את הניתוח. האם זה מחייב שכך זה יראה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הרמת עפעפיים

הוספת תגובה

• ניתוח הרמת עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    07/06/2009

לירון שלום רב,

רבות מהפונות לניתוח עפעפים עליונים חוששות ממבט "מופתע". החשש אינו מוצדק ואינו מבוסס על ניתוח הרמת עפעפיים שגרתיים.
    יש ניתוחים בהם מבצעים הרמת שריר העפעף העליון (ניתוח פטוזיס), ואז משנים את גובה העפעף הצנוח. במקרים כאלו, במידה ונעשתה הרמת יתר, עשוי הדבר להתבטא במראה שונה של המבט, למשל מבט מופתע. גם במידה והדבר מתרחש, ניתן בקלות יחסית לתקן את המצב.

מומלץ לדבר עם מטופלות שעברו את הניתוח בעבר כדי להווכח כי השד אינו כה נורא.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דפנה
    08/06/2009

תודה ד"ר! והאם יש פה מישהי בפורום שעברה ניתוח דומה ויכולה לייעץ לאמא שלי מנסיונה איך עובר הניתוח ומה ההרגשה לאחר מכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו