מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח עפעפייםרינה10/06/2009
עברתי ניתוח עפעפיים עליון ותחתון בשני העניים ועדיין יש לי שטפי דם מעטים ליד העניים ובאיזור הלחי כשבאיזור הלחי בשתי הצדדים יש לי נפיחות כמו בצקת האם זה יעבור יש לי חתונה לבת בעוד חודש אודה לך אם תענה לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים
פרופ. אריה נמט10/06/2009חנה שלום,
בצקות ונפיחויות לאחר ניתוחי עפעפים נוטים להצטבר באיזור תחתיות העפעף התחתון והלחי העליונה וזאת בשל אפקט הכבידה שמוריד כלפי מטה את הצטברויות הנוזלים.
בצקות אלו (השארתיות) עשויות להמשך מספר שבועות והן נספגות בקצב איטי . לא פירטת מתי ביצעת את הניתוח. במידה וחלף חודש או יותר מאז הניתוח, ויש לך חתונה בטווח של חודש אני ממליץ על שימוש בכדורי סטרואידים למשך שבוע עד 10 ימים לצורך זירוז ספיגת הבצקות.
כל זאת כמובן תחת בקרת הרופא המטפל.
אם חלף זמן קצר יותר, ניתן להמתין עוד שבוע ולהתחיל בטיפול זה במידה ואין שיפור ניכר בספיגת הבצקות.
בהצלחה ומזל טוב,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)