מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיגולים שחורים מתחת לעיניים (גבר)אלמוני28/06/2009
שלום דוקטור.
בתקופה האחרונה מעירים לי על עיגולים שחורים מתחת לעיניים.
בבקרים מרגיש כבדות בעיניים. והעיניים רגישות נורא לשמש.
זה מוזר לי, כי אני אדם בריא (22) אוכל הרבה ונכון. גובהי 188 ושוקל 88.
אמרו לי שכנראה חסרים לי ויטמנים.
יש אפשרות לאבחן את הבעיה דרך תצלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים מתחת לעיניים
פרופ' גיא בן סימון28/06/2009שלום רב,
ישנם מספר גורמים לעיגולים שחורים מתחת לעיניים, בהתאם לכך ניתן לטפל או לשפר את המראה.
ראשית - עיניים שקועות באופן יחסי (שקע מתחת לעיניים ומעל הלחי), כאשר בשקעים אלה אנו מטפלים בהזרקה של חומרי מילוי טבעייים (חומצה היאלורונית או קולגן). חשוב לדעת, לעתים יש גם פגמנט כהה מתחת לעיניים (בייחוד ברזים) כאשר הפגמנט לא יעלם לאחר ההזרקה, אך השקע יתמלא ויתן מראה פחות של "עיגולים שחורים". בפגמנט לעתים ניתן לטפל במשחות המפחיתות את הכהות. במקרים אלה השיפור צפוי להיות 50-70% ולא יותר.
במקרים בהם אין פגמנט מתחת לעיניים, השיפור עם ההזרקה יהיה רב יותר.
בנוסף יש מקרים בהם ישנה צניחה של שומן ארובתי נורמלי בשל חולשה יחסית של הגידים של ארובת העין, מה שמחייב ניתוח לעיצוב השומן או להסרתו מחדש (תופעה זו קורית בגיל מבוגר יותר לרוב 25-30 ומעלה).
סיבות נוספות כוללות: צניחה של פנים מרכזיות, בלט יחסי של העין, חולשה של גיד העין.
תוכל לשלוח תמונה על מנת לבחון מה הגורמים העיקריים אצלך, אך בכל מקרה מומלץ לבצע בדיקה קלינית מאחר שחלק נכר מהבדיקה הינו דינמי אשר לא ניתן לאבחן בתמונה.
חשוב לדעת כי כל טיפול או ניתוח באיזור עפעפיים תחתונות מביא לשיפור בדרגות שונות של המצב אך לא להעלמה מוחלטת.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים ארובות ודרכי דמעות
טלפון להתייעצות 050-2971663* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל חוות דעת בעזרת תמונה שלי
אלמוני29/06/2009אני נורא אשמח אם אקבל חוות דעת דרך תמונה, זה מאוד חשוב לי.
אשמח לדעת פחות או יותר מה הבעיה שלי, אם היא יותר תורשתית או בריאותית. אולי בכלל חסרים לי ויטמנים.
איך אפשר לשלוח תמונה באופן פרטי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליחת תמונה
פרופ' גיא בן סימון29/06/2009שלום רב
תוכל לשלוח תמונה לכתובת הדואר שלי
[email protected]
בברכה
דר' בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)