3 שבועות לאחר ניתוח פטוזיס-בן 49

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שבועות לאחר ניתוח פטוזיס-בן 49
    מ
    01/09/2007

לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח פטוזיס בעין ימין. ונאמר לי שאחרי חודשיים נבדוק את תוצאות סופיות ואז ינותח גם העפעף השמאלי. הניתוח של העפעף הימני היה פנימי היה ללא תפרים והוא טופל בחלק הפנימי של העפעף עם תיקון השריר האחראי על הפתיחה. לאחר בדיקה חודשיים אחרי הניתוח הוחלט לבצע תיקון של העפעף הימני עם ניתוח העפעף השמאלי והפעם עם הסרת עודף עור בשני העפעפיים.
    3 שבועות לאחר הניתוח השני נראה הבדל בין העפעף בעין ימנית לשמאלית. העפעף בימני נראה יותר מורם מהשמאלי. האם חוסר הסימטריה הוא טיבעי בשלב זה? כמו כן יש קצת חוסר נוחות עם הפעולה של עפעף שמאל.
    הרופא המנתח נתן לי משחה\ ג'ל (לאחר הסרת התפרים) ULTRA CORTENOL
    והסביר לי למרוח חיצונית על העפעפיים במקום שקיימות הצלקות כדי להעלים אותם ואמר לי להשתמש במשחה עד שתגמר.
    קראתי על התרופה ולא היה כתוב שהיא מיועדת להעלמת צלקות מהעפעפיים!
    לפני שהרופא נתן לי את המשחה הזאת ניסיתי להשתמש על דעת עצמי במשחה MEDERMAשמיועדת להעלים צלקות לאחר ניתוחים ( אני לא בטוח שהיא מיועדת גם לעפעפיים ששם העור שונה משאר הגוף),אך לאחר פעמיים שמרחתי היה לי קצת גירוי עם עיקצוץ\צריבה בעפעף עם אדומיות והפסקתי. יש לי תור לביקורת אצל הרופא המנתח בעוד 3 שבועות.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך
    בתודה מראש
    מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח פטוזיס

פרופ. אריה נמט
    02/09/2007

מ שלום

בדרך כלל ניתן לראות תוצאות 3 שבועות לאחר הניתוח, אם כי יכולים להיות שינויים קטנים, בייחוד אצל צעירים או במצב של בצקת משמעותית.
    ULTRACORTENOL הינו תכשיר סטרואידלי היעיל לפעילות נוגדת דלקת, ולכן עשוי לעזור בהפחתת הצלקת החיצונית. איני ממליץ להשתמש במשחות אחרות באיזור העפעפיים, מלבד אלו שנועדו לאיזור רגיש זה.

בברכה

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו