מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותסיגלית15/08/2009
אני רוצה לציין את הפורום הזה לטובה. המענה מהיר ואמפטי וניכר רצון כן לסייע. תודה.
כבר פניתי אליכם בעבר עם בעייתי שטרם באה על פתרונה.
עברתי ניתו עפעפיים עליונים ותחתונים כולל פיטוזיס באוקטובר 2008. היתה לי אסימטריה קלה בגלל פיטוזיס בעין ימין.התלבטתי רבות לפני הניתוח ובררתי רבות על רופאים וביקרתי במרפאות רבות עד שבחרתי רופא שההמלצות שלו היו מאוד טובות ואפילו אתם אמרתם שמדובר ברופא טוב. ולמרות הריחוק הגיאוגרפי העדפתי לעשות אצל אותו רופא.
לאחר ההחלמה(שארכה הרבה מאוד זמן) שמתי לב שעדיין קיימת אי סימטריה, אך מה שיותר הפריע לי זה שבזוית הפנימית של העין השמאלי נוצרה לי מן בליטה שומנית שהפריעה מאוד אסתטית, וכשהחלו אנשים כבר לשאול אותי מה זה החלטתי לשאול את הרופא המנתח מה ניתן לעשות. הוא החליט שניתן לתקן ואמר שצריך להוציא שומן גם בעין ימין, מאחר ולהערכתו המצב יגיע לאותו מצב כמו עין שמאל. ואכן עברתי את התיקון ביוני שנה זו והפעם ההחלמה היתה מאוד מהירה, אך התוצאה מאוד מאכזבת. עין ימין נראית די בסדר למרות שנראה שאפשר היה להוציא עוד שומן מהעפעף העליון אך עין שמאל נראית בעיתית מאוד מאחר ונראה שהוצא שומן יתר על המידה ואזור הצלקת לא נראה מתוח אלא מקומט מעט. בקיצור - אני מאוד מאוכזבת ולא יודעת מה לעשות.
נראה לי מפחיד ולא סביר לעשות תיקון שלישי. ואם כן איך אוכל לדעת שהפעם התוצאה לא תהיה גרועה יותר.
אני קצת חוששת שהרופא המנתח נהג קצת בפזיזיות בניתוחים, מאחר ולאחר ביקור ראשון אצלו, קבעתי תור לניתוח וביום הניתוח הוא ראה אותי למשך כדקה לפני הניתוח על מנת לצלם אותי. האם הסתמך על מה שרשם ביום הביקור? ייתכן ולא זכר שיש פיטוזיס יותר בעים ימין? גם בתיקון לא נראה לי שבחן ביסודיות לפני התיקון.
בקיצור אני די אובדת עצות ואשמח לכל עצה. וסליחה על אורך ההודעה.
ואגב הרופא הוא ד"ר יפתח יסעור ממרכז נארא.
אני מנסה לצרף צילום, אך הוא לא ממש ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה קצת יותר ברורה
סיגלית15/08/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ניתוח עפעפיים
פרופ. אריה נמט18/08/2009סיגלית שלום,
ראשית, הערה לגבי פנייתך: אין למסור את שם או פרטי הרופא. הדבר אינו הגון ואינו אתי.
לגופו של ענין- אני משוכנע שקבלת ההחלטות נעשתה באופן מקצועי. עם זאת, צריך לזכור כי א-סימטריה עשויה להתקבל בשל העובדה כי הניתוח נעשה בתנאים של הרדמה הגורמת לנפיחות בזמן הניתוח, וקושי בהערכת המצב המדויק של גובה העפעף..
מהתמונה נראה כי השומן הוצא בצורה טובה ומלאה. נראה כי עיקר האסימטריה נובעת מגובה שונה של כפל העפעף (גבוה יותר משמאל). עקרונית ניתן לשנות גובה זה ע"י יצירת קו כפל חדש.
הדרך הנכונה ביותר היא לפנות לרופא המנתח (שרמתו המקצועית גבוהה) ולהתייעץ איתו.
הוא "היה שם" והוא מכיר ויכול להציע פתרון.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)