מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר, יובש ומשיכת אורשואל10/09/2009
שלום,
לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח להסרת משקפיים
אינטרא לאסיק.
הכל היה נהדר והראייה פיקס. אלא שבשנה האחרונה
החל יובש קיצוני בעיניים (ניסיתי טיפות, טיפות סמיכות, ג'לים ומישכה - ללא הועיל).
הותקנו לי פלאגים זמניים וחל שיפור גדול. האם ללכת על קבועים? האם יש סיכונים לסיבוכים?
בנוסף, בשבועות האחרונים אני חווה משיכת אור ובאופן די מוזר רק שאני ברכב (מבעד לזכוכית)
כלומר, כשאני מציץ מחלון פתוח אל מקור האור הכל כשורה. ניסיתי כמה רכבים והתופעה חוזרת על עצמה.
מה זה יכול להיות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר יובש ומשיכת אור
פרופ' גיא בן סימון10/09/2009שלום רב,
לגבי שאלתך הראשונה אם פלגים עוזרים לך, בשלב זה הייתי ממליץ על פלגים זמניים למספר חודשים, ולבחון את המצב לאחר שיפלו או יוצאו. ישנם סיבוכים לפלגים קבועים כמו מיגרציה שלהם לתעלת הניקוז ולכן ניתן לדחות את השמתם. מובן שיש לעקוב אחר מבחני הדמעות כמו זמן שבירה, מבחן שירמר, מצב הקרנית, איכות הדמעות, ומצב העפעפיים.
אני סבור שתלונתך השניה נובעת מדיפרקציה משמשת המכונית בשילוב עם האברציות האופטיות בקרנית לאחר הניתוח. המומחים הטובים לכך הם הרופאים המבצעים ניתוחי רפרקציה לכן להערכתי תוכל לקבל תשובה יותר מדעית ומדוייקת מהם.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות
מרכז רפואי רמת אביב, אינשטיין 40 תל אביב
טלפון להתייעצות 050-2971663* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)