מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי עכירויות שמאד מאד מפריעות ליפרופ. אריה נמט13/09/2009
אני בת 61 עברתי לפני חודש וחצי קטרקט . סבלתי מאד אחרי הנתוח מכאבים , הופיע אובאיטיס. טופל והיום העין"שקטה". אני ממשיכה להרגיש תופעות של לחץ לפעמים בכל העין, יש לי עכירויות שמאד מאד מפריעות לי. הדמעות בעין זאת פחות מהעין הבריאה..
ואחרון, יש צניחת עפעף של מילימטר מ(לדברי הרופאה). אני חושבת שהצניחה לפעמים גדולה יותר ומורגשת יותר חיצונית והן על ידי.
האם ידוע לכם על תופעות אלו מוכרות ומה ניתן לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטוזיס לאחר קטרקט
פרופ. אריה נמט14/09/2009תמרה שלום רב,
לאחר ניתוח ירוד עשויה להיות אי נוחות. במקרים בהם יש תגובת יתר, כפי שאת מתארת, אי הנוחות עשויה להמשך זמן רב. יש צורך במעקב צמוד של רופא, רצוי המנתח. לגבי העכירויות- לרוב הן ממוקמות בזגוגית- הג'ל שממלא את תוכן העין, ואז רצוי שלא להסירן. בכל מקרה יש גם אפשרויות נוספות. רק בדיקה יסודית יכולה לתת מענה לגבי הסיבה לכך ואפשרויות הטיפול.
צניחת עפעף עשויה להיות קשורה לרפיון השריר, ולעיתים באה לידי ביטוי לאחר ניתוח ירוד בשל סיבות שונות: הרחבת העפעפיים בזמן הניתוח, טיפול ממושך עם טיפות, גירוי בעקבות הניתוח.
במידה והתופעה מפריעה לך- רפואית או אסטטית, מומלץ על בדיקת אופט עינים מומחה לאוקולופלסטיקה לצורך הערכה והצעות טיפוליות. לרוב הפתרון הוא ניתוחי.
בברכת שנה טובה,
ד"ר אריה נמט
מומחה עיניים, ניתוחי עפעפיים, דרכי דמעות, ארובה וקטרקט מנהל תחום אוקולופלסטיקה, בי"ח מאיר ,
מרפאה: בקעת בית נטופה 25, כפר סבא
לבירורים 052-8386855* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמרה14/09/2009תודה על התשובה. נקווה לטוב... שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)