יש לי עכירויות שמאד מאד מפריעות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי עכירויות שמאד מאד מפריעות לי
    פרופ. אריה נמט
    13/09/2009

אני בת 61 עברתי לפני חודש וחצי קטרקט . סבלתי מאד אחרי הנתוח מכאבים , הופיע אובאיטיס. טופל והיום העין"שקטה". אני ממשיכה להרגיש תופעות של לחץ לפעמים בכל העין, יש לי עכירויות שמאד מאד מפריעות לי. הדמעות בעין זאת פחות מהעין הבריאה..
    ואחרון, יש צניחת עפעף של מילימטר מ(לדברי הרופאה). אני חושבת שהצניחה לפעמים גדולה יותר ומורגשת יותר חיצונית והן על ידי.
    האם ידוע לכם על תופעות אלו מוכרות ומה ניתן לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטוזיס לאחר קטרקט

פרופ. אריה נמט
    14/09/2009

תמרה שלום רב,

לאחר ניתוח ירוד עשויה להיות אי נוחות. במקרים בהם יש תגובת יתר, כפי שאת מתארת, אי הנוחות עשויה להמשך זמן רב. יש צורך במעקב צמוד של רופא, רצוי המנתח. לגבי העכירויות- לרוב הן ממוקמות בזגוגית- הג'ל שממלא את תוכן העין, ואז רצוי שלא להסירן. בכל מקרה יש גם אפשרויות נוספות. רק בדיקה יסודית יכולה לתת מענה לגבי הסיבה לכך ואפשרויות הטיפול.
    צניחת עפעף עשויה להיות קשורה לרפיון השריר, ולעיתים באה לידי ביטוי לאחר ניתוח ירוד בשל סיבות שונות: הרחבת העפעפיים בזמן הניתוח, טיפול ממושך עם טיפות, גירוי בעקבות הניתוח.

במידה והתופעה מפריעה לך- רפואית או אסטטית, מומלץ על בדיקת אופט עינים מומחה לאוקולופלסטיקה לצורך הערכה והצעות טיפוליות. לרוב הפתרון הוא ניתוחי.

בברכת שנה טובה,

ד"ר אריה נמט
    מומחה עיניים, ניתוחי עפעפיים, דרכי דמעות, ארובה וקטרקט מנהל תחום אוקולופלסטיקה, בי"ח מאיר ,
    מרפאה: בקעת בית נטופה 25, כפר סבא
    לבירורים 052-8386855

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תמרה
    14/09/2009

תודה על התשובה. נקווה לטוב... שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו