הרמת עפעפיים היכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת עפעפיים היכן?
    רונית
    16/09/2009

שלום כולם,

אני עוד רק בתיחלת בירורי לגבי הרמת עפעפיים, אבל עיקר ההתלבטות לי היא איך אני אדע איפה לעשות? מעולם לא עשיתי אף ניתוח פלסטי וכל הליך שהיה למשל כירורגי הופנתי דרך הקופת חולים שלי כך שלא נאלצתי לבחור יותר מידי. ראיתי שבקופה שלי גם עושים ניתוחי הרמה אבל אני לא מכירה אנשים שעברו את הניתוח הזה בכלל בשביל לדעת אם זה טוב שם. קבעתי פגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה ואצל רופא פרטי ברמת השרון, אבל אם אני לא אדע אילו שאלות לשאול אותם לפני כדי להחליט זה יהיה סתמי לא. אז מה כדאי לוודא לפני? קראתי פה שצריך לבדוק תעודות. מה עוד? האם יכול להיות מבצ שאני לא היה מתאימה לניתוח כזה? או שכולם יכולים?

המון תודה למי שיענה (בעיקר מצפה מהד"ר, אבל המלצות יתקבלו בברכה מכולם)

שנה טובה,
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת עפעפיים היכן?

הוספת תגובה

• הרמת עפעפיים היכן?

פרופ. אריה נמט
    16/09/2009

אתי שלום,

לפני שאת עומדת לברר על ניתוח העפעפים, אני מציע לך לברר בינך לבין עצמך מה מפריע לך ומדוע את רוצה לעשות את הניתוח.
    האם את מעונינת בניתוח העפעפים העליונים? התחתונים? שניהם? לאיזה תוצאה את מצפה מהניתוח? האם הניתוח כלול בסל השירותים של הקופה?
    מהם הסיבוכים האפשריים, ומה משך ההחלמה?

ואידך זיל גמור...

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לברר

תמר
    20/09/2009

כדאי שתבררי היטב לגבי המנתח. דברי עם מנותחות.
    אני מדברת מניסיון אישי, למרות הבירורים שביצעתי והמלצות שקיבלתי הניתוח שנעשה לי והתיקון שלאחריו מאוד לא מוצלחים.
    חשוב לדבר עם אנשים שביצעו את הניתוח אצל הרופא, לברר מה הניסיון שלו ולא לפחד לחקור את הרופא ולשאול אותו שאלות עד שתהיי שבעת רצון.
    בהצלתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

מי-טל חלפון
    29/12/2009

היי,
    אשמח אם תצרי עמי קשר באשר לחווית ניתוח העפעפיים שעברת.
    מי-טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בניתוח הרמת עפעפיים

איריס
    18/02/2010

שלום רב,
    אשמח לקבל המלצה על 2 - 3 רופאים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו