מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת עפעפיים היכן?רונית16/09/2009
שלום כולם,
אני עוד רק בתיחלת בירורי לגבי הרמת עפעפיים, אבל עיקר ההתלבטות לי היא איך אני אדע איפה לעשות? מעולם לא עשיתי אף ניתוח פלסטי וכל הליך שהיה למשל כירורגי הופנתי דרך הקופת חולים שלי כך שלא נאלצתי לבחור יותר מידי. ראיתי שבקופה שלי גם עושים ניתוחי הרמה אבל אני לא מכירה אנשים שעברו את הניתוח הזה בכלל בשביל לדעת אם זה טוב שם. קבעתי פגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה ואצל רופא פרטי ברמת השרון, אבל אם אני לא אדע אילו שאלות לשאול אותם לפני כדי להחליט זה יהיה סתמי לא. אז מה כדאי לוודא לפני? קראתי פה שצריך לבדוק תעודות. מה עוד? האם יכול להיות מבצ שאני לא היה מתאימה לניתוח כזה? או שכולם יכולים?
המון תודה למי שיענה (בעיקר מצפה מהד"ר, אבל המלצות יתקבלו בברכה מכולם)
שנה טובה,
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת עפעפיים היכן?
פרופ. אריה נמט16/09/2009אתי שלום,
לפני שאת עומדת לברר על ניתוח העפעפים, אני מציע לך לברר בינך לבין עצמך מה מפריע לך ומדוע את רוצה לעשות את הניתוח.
האם את מעונינת בניתוח העפעפים העליונים? התחתונים? שניהם? לאיזה תוצאה את מצפה מהניתוח? האם הניתוח כלול בסל השירותים של הקופה?
מהם הסיבוכים האפשריים, ומה משך ההחלמה?
ואידך זיל גמור...
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לברר
תמר20/09/2009כדאי שתבררי היטב לגבי המנתח. דברי עם מנותחות.
אני מדברת מניסיון אישי, למרות הבירורים שביצעתי והמלצות שקיבלתי הניתוח שנעשה לי והתיקון שלאחריו מאוד לא מוצלחים.
חשוב לדבר עם אנשים שביצעו את הניתוח אצל הרופא, לברר מה הניסיון שלו ולא לפחד לחקור את הרופא ולשאול אותו שאלות עד שתהיי שבעת רצון.
בהצלתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
מי-טל חלפון29/12/2009היי,
אשמח אם תצרי עמי קשר באשר לחווית ניתוח העפעפיים שעברת.
מי-טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בניתוח הרמת עפעפיים
איריס18/02/2010שלום רב,
אשמח לקבל המלצה על 2 - 3 רופאים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)