שאלה לגבי תחום הטיפול של ד"ר נמט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תחום הטיפול של ד"ר נמט
    הילה
    10/09/2007

ד"ר נמט, האם אתה עצמך עוסק בפרוצדורות קוסמטיות גרידא, כגון הזרקת חומרי מילוי שונים לאיזור העיניים? נדמה לי שבשל הרגישות וה"בעייתיות" של איזור העיניים העדין, מוטב לי לפנות למישהו כמוך, שהוא מומחה, ולא להפקיר את עיניי בידיו של רופא כללי שעבר כמה השתלמויות בהזרקות ולא בקיא ספציפית באיזור העיניים. אם אתה אכן מבצע את הטיפולים הקוסמטיים שהזכרתי לעיל, האם יש לך מרפאה פרטית באיזור ירושלים? אשמח מאוד אם כן, ואם לא - אשמח לדעת באיזה מקום אחר בארץ, קרוב ככל האפשר למרכז, אתה מבצע טיפולים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחום ההתעסקות

פרופ. אריה נמט
    10/09/2007

הילה שלום

אני עוסק בתחום העפעפיים והעיניים- ניתוחים והזרקות. ניתן לבצע בדיקות וטיפולים בירושלים או בכפר סבא. תוכלי ליצור קשר דרך כתובת האימייל nemet. [email protected]

בברכת שנה טובה

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. אצור קשר ברגע

הילה
    11/09/2007

שיתאפשר לי לעמוד בתשלומים. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו