מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח הרמת עפעפיים- דחוףבעל20/10/2009
בת 55 . מרכיבה משקפיים למקרוב. לאחרונה מרגישה מעט מאד טפטוש בראייה. נהיה לי צניחת עפעף שמאל ומעוניינת לעבור ניתוח להרמת עפעפיים. רופאת עיניים שלחה אותי לבדיקת שדה ראייה ואודה על התייחסותך לתשובה: (עברת עם ובלי הרמת עףעף).
ח: צמצום נזלי היקפי,
עין ימין:
איכות הבדיקה: אמינות טובה.
פענוח: צמצום היקפי עליון
עין שמאל:
פענוח: צמצום נזלי היקפי, SUP. SIEDEL, SCOTOMA
שתי עינים:
פענוח: צמצום היקפי עליון
ללא הבדל משמעותי בין 2 הבדיקות.
מה פירוש אמינות טובה?! ומה הפענוח בשתי העינים אומרות לך? אגב, ברצוני לעבור ניתוח להרמת עפעפיים וכן רצון לליזר להסרת משקפיים. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף..
בעל20/10/2009בבדיקת רופאת עינים, ראתה רק שיש לי יובש, ולהמשיך כל הזמן לטףטף תחליף דמעות. השאר בבדיקה שלה היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הרמת עפעפיים
פרופ. אריה נמט20/10/2009יפעת שלום,
אמינות טובה משמעה שהיית מרוכזת היטב והגבת טוב בלחיצה כשראית את נקודות האור.
יש צורך לבדוק את שדה הראיה ע"י רופא עיניים כדי לבדוק את משמעותן. השדה אינו תקין, ואינו מתאים דווקא לצניחת עפעף. יש סימנים אחרים שעשויים להעיד על בעיה אחרת. עליך לפנות לרופאה השולחת לצורך כך.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
בעל20/10/2009תודה מקרב לב על התגובה המהירה, אך הייתי שמחה אם היית מציין לפי התשובה שקיבלתי לאיזה בעייה נראה לך שיש לי בשדה הראייה? האם יש משהו רציני ואולי זה מסביר את הטשטוש הקל שאני לאחרונה מרגישה בראייה?!. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ. אריה נמט20/10/2009יפעת שלום,
הנתונים שמסרת הינם חלקיים מאד. לא ניתן, ואסור מבחינה מקצועית לת משמעות לבדיקה זו מבלי לדעת מספר נתונים נוספים הקשורים לבדיקתך, כגון מצב עצב הראיה והלחץ בעין. רק הרופא המטפל שיודע את מכלול הנתונים יכול להסביר לך במה מדובר.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)