ניתוח הרמת עפעפיים- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרמת עפעפיים- דחוף
    בעל
    20/10/2009

בת 55 . מרכיבה משקפיים למקרוב. לאחרונה מרגישה מעט מאד טפטוש בראייה. נהיה לי צניחת עפעף שמאל ומעוניינת לעבור ניתוח להרמת עפעפיים. רופאת עיניים שלחה אותי לבדיקת שדה ראייה ואודה על התייחסותך לתשובה: (עברת עם ובלי הרמת עףעף).
    ח: צמצום נזלי היקפי,
    עין ימין:
    איכות הבדיקה: אמינות טובה.
    פענוח: צמצום היקפי עליון

עין שמאל:
    פענוח: צמצום נזלי היקפי, SUP. SIEDEL, SCOTOMA

שתי עינים:
    פענוח: צמצום היקפי עליון

ללא הבדל משמעותי בין 2 הבדיקות.

מה פירוש אמינות טובה?! ומה הפענוח בשתי העינים אומרות לך? אגב, ברצוני לעבור ניתוח להרמת עפעפיים וכן רצון לליזר להסרת משקפיים. תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הרמת עפעפיים- דחוף

הוספת תגובה

• בנוסף..

בעל
    20/10/2009

בבדיקת רופאת עינים, ראתה רק שיש לי יובש, ולהמשיך כל הזמן לטףטף תחליף דמעות. השאר בבדיקה שלה היה תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח הרמת עפעפיים

פרופ. אריה נמט
    20/10/2009

יפעת שלום,

אמינות טובה משמעה שהיית מרוכזת היטב והגבת טוב בלחיצה כשראית את נקודות האור.
    יש צורך לבדוק את שדה הראיה ע"י רופא עיניים כדי לבדוק את משמעותן. השדה אינו תקין, ואינו מתאים דווקא לצניחת עפעף. יש סימנים אחרים שעשויים להעיד על בעיה אחרת. עליך לפנות לרופאה השולחת לצורך כך.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

בעל
    20/10/2009

תודה מקרב לב על התגובה המהירה, אך הייתי שמחה אם היית מציין לפי התשובה שקיבלתי לאיזה בעייה נראה לך שיש לי בשדה הראייה? האם יש משהו רציני ואולי זה מסביר את הטשטוש הקל שאני לאחרונה מרגישה בראייה?!. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ. אריה נמט
    20/10/2009

יפעת שלום,

הנתונים שמסרת הינם חלקיים מאד. לא ניתן, ואסור מבחינה מקצועית לת משמעות לבדיקה זו מבלי לדעת מספר נתונים נוספים הקשורים לבדיקתך, כגון מצב עצב הראיה והלחץ בעין. רק הרופא המטפל שיודע את מכלול הנתונים יכול להסביר לך במה מדובר.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו