מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח עפעפייםדליה07/11/2009
שלום רב
עברתי ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים לפני כחודש (ללא הרמת גבות). שאלותי:
א) לא נשלחתי לשום בדיקת עיניים לפני הניתוח. זה מקובל?
ב) מעל התפרים שבוצעו בעפעפיים העליונים, יש גבשושיות וקמטוטים קטנים, ה"יוצאים" מתוך התפרים. וזה גורם לכך שהשטח שבין העפעפיים העליונים, ובין הגבה (מעל תפר הניתוח), אינו חלק.
גם קו התפר מעל העפעף העליון, האמור להיות מעוגל אופקי (כצורת העין), יש בו שבירת הקו המעוגל, בנקודה מסויימת, בצורת משולש שקודקודו לכיוון הגבות, בשני העיניים.
הדבר מטריד אותי, מכיוון שלא נראה לי שזה תוצאה של נפיחות (עד שהיתה נפיחות, לא ראו את הקמטוטים, שיוצאים מהתפרים. כך גם שבירת הצורה המעוגלת של התפר, לצורת המשולש). והעיניים נראות מכוערות.
מה הסיבה לכך?
האם יש סיכוי שכשהתפרים יתרככו, התופעות הללו תעלמנה? או שיש לתקן את התפרים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים
פרופ. אריה נמט07/11/2009דליה שלום,
מקובל לבצע בדיקת עיניים לפני ניתוח עפעפיים, כולל הערכת יובש העיניים.
באופן עקרוני קו התפר מקביל לצורה הטבעית של העינים, לא צורת משולש. אני מציע להתייעץ עם המנתח ולשאול אותו האם הוא מצפה לשינוי. לרוב התפרים מוסרים כעבור כשבוע לאחר הניתוח, ותצורת העפעף אינה אמורה להשתנות.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
מי-טל חלפון29/12/2009דליה שלום,
שמי מי-טל ואני שוקלת לעבור ניתוח להרמת עפעפיים.
אשמח לקבל את כתובת המייל שלך לשם התייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)