מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי שקעים מתחת לעינייםאן29/11/2009
שלום לפני כימעת שבוע עברתי ניתוח למילוי שקעים מתחת לעניים עם חומצה הילאורונית.. ישר אחרי זה המקום יתנפח וניהיו שטפי דם עכשיו לאט לאט השטפי דם מתחילים להעלם.. אבל דבר אחד מדאיג אותי.. קראתי שיכול לקרות מצב שהעור במקום המוזרק יכול לשנות את צבעו להתכהות או להתבהר תלוי לפי צמיגות החומר..
במקום השקעים יש לי עכשיו פס לאורכם ןהוא ממש בולט זה נירא כאילו הרופא הזריק לי יותר מידי חומר. במקום השקע יש עכשיו בליטה והבליטה הזאות בצבע כחול, זה נירא כמו וריד ביד בולט וכחלחל כזה.. אני דואגת שהצבע הכחול הזה זאות ההתכהות של העור, למה השטפי הדם כימעת נעלמו ונישאר רק הצבע הכחול הזה והבליטה מה הסיכוי שזה ישאר לי כך? הבליטה והצבע הזה זאות תופעה נורמלית וזה יעלם לי עוד כמה ימים או שיכול ליהיות הרופא באמת החדיר לי יותר מידי חומר וזאות התוצאה? ואם חס וחלילה זאות התוצאה יש אפשרות להעלים את הבליטה והצבע הכחול הזה? כי בנתיים זה נירא כאילו עדיין יש לי שקעיים ואפילו הרבה יותר כהים ובולטים תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים מתחת לעינים
פרופ. אריה נמט30/11/2009אן שלום,
מילוי שקעים מבוצע ברקמה עמוקה , ולא שטחית בעור, ולכן צבע העור אינו אמור להשתנות. באיזור יש כלי דם רבים, ולעיתים כלי דם עשוי לדמם וליצור שטף דם.
לא ברור מתיאורך מהו אותומ"צבע כחול. ייתכן וזה אכן חלק מהעור הכהה, או כלי דם בולטים. לרוב סימנים אלו הולכים ונעלימם עם הזמן. הטוב ביותר הוא לפנות לרופא שטיפל בך ולשאול את השאלות האלו. הוא בודאי ידע למה יש לצפות ומה כדאי לעשות.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)