מילוי שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים מתחת לעיניים
    אן
    29/11/2009

שלום לפני כימעת שבוע עברתי ניתוח למילוי שקעים מתחת לעניים עם חומצה הילאורונית.. ישר אחרי זה המקום יתנפח וניהיו שטפי דם עכשיו לאט לאט השטפי דם מתחילים להעלם.. אבל דבר אחד מדאיג אותי.. קראתי שיכול לקרות מצב שהעור במקום המוזרק יכול לשנות את צבעו להתכהות או להתבהר תלוי לפי צמיגות החומר..
    במקום השקעים יש לי עכשיו פס לאורכם ןהוא ממש בולט זה נירא כאילו הרופא הזריק לי יותר מידי חומר. במקום השקע יש עכשיו בליטה והבליטה הזאות בצבע כחול, זה נירא כמו וריד ביד בולט וכחלחל כזה.. אני דואגת שהצבע הכחול הזה זאות ההתכהות של העור, למה השטפי הדם כימעת נעלמו ונישאר רק הצבע הכחול הזה והבליטה מה הסיכוי שזה ישאר לי כך? הבליטה והצבע הזה זאות תופעה נורמלית וזה יעלם לי עוד כמה ימים או שיכול ליהיות הרופא באמת החדיר לי יותר מידי חומר וזאות התוצאה? ואם חס וחלילה זאות התוצאה יש אפשרות להעלים את הבליטה והצבע הכחול הזה? כי בנתיים זה נירא כאילו עדיין יש לי שקעיים ואפילו הרבה יותר כהים ובולטים תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעינים

פרופ. אריה נמט
    30/11/2009

אן שלום,

מילוי שקעים מבוצע ברקמה עמוקה , ולא שטחית בעור, ולכן צבע העור אינו אמור להשתנות. באיזור יש כלי דם רבים, ולעיתים כלי דם עשוי לדמם וליצור שטף דם.
    לא ברור מתיאורך מהו אותומ"צבע כחול. ייתכן וזה אכן חלק מהעור הכהה, או כלי דם בולטים. לרוב סימנים אלו הולכים ונעלימם עם הזמן. הטוב ביותר הוא לפנות לרופא שטיפל בך ולשאול את השאלות האלו. הוא בודאי ידע למה יש לצפות ומה כדאי לעשות.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו