עיגולים שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים שחורים
    עמית
    30/09/2007

שלום, אני בת 22 ויש לי כל הזמן עיגולים שחורים כהים מאוד מתחת לעיניים. אני יודעת שזה תורשתי במשפחתי כי אימי וסבי סובלים מאותה בעיה. רציתי לדעת מה הסיכונים בהזרקת חומצה לאזור שמתחת לעיניים? האם זה טיפול אפקטיבי או שעדיף לנסות קודם כל מיני קרמי הבהרה ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים שחורים

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים

פרופ. אריה נמט
    01/10/2007

עמית שלום

נשאלתי שאלה דומה מספר פעמים בפורום זה. תוכלי לראות תשובות מפורטות בנושא שם.
    לשאלתך, מדובר על חומצה היאלורונית, שהינו חומר המיוצר באופן טבעי בגופנו. הסיכונים האפשריים הינם: דימום מקומי, כאב או אי נוחות באיזור ההזרקה, נפיחות תת עורית ואסימטריה. אם תופעות אלו מתרחשות הן לרוב קלות וחולפות תוך זמן קצר.
    כדאי לנסות קונסילרים מתאימים לפני שמגיעים ההזרקה. לעיתים קרובות הם אינם מספקים.

מועדים לשמחה

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי מומחה לכזה דבר?

אמיר
    20/10/2007

בתגובות שמצאתי בפורום נראה שחשוב למצוא קודם כל את הסיבה לשחור מסביב לעיניים אבל איפה מתחילים ? רופא עור ? רופא עיניים ? תזונאית ?
    הרופא משפחה שלי אמר שזה הגנים המזרחיים שלי, לא יכול להיות שאין לי לאן לפנות מכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים שחורים

פרופ. אריה נמט
    21/10/2007

אמיר שלום

יש מספר רופאים בתחומי התמחויות שונים הנותנים מענה לבעיה זו. חפש בין רופאי עור המתעסקים בטיפולי IPL, ורופאים אוקולופלסטיקאים או פלסטיקאים העוסקים בפילינג או ליזר CO2 ודומיו.

בברכה

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו