עפעפיים עליונים נפוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים עליונים נפוחים
    שלי
    22/12/2009

דר' שלום רב.

שמעתי שמשחה שמקלה על נפיחות הטחורים יכולה גם להועיל, מבחינה אסתטית, לעפעפיים עליונים נפוחים .....
    האם זה נכון??
    לפני כשנה הייתה לי דלקת בעיניים+נפיחות+נפילה של העפעפיים. ומאז נשארו העפעפיים נפוחים כל הזמן. לצערי כמובן. אך האם יכול להיות שזה אכן קורה? כלומר שאכן בעקבות הדלקת השתנו להם העפעפיים ככה לנצח? ולמה???

תודה על תשובתך. יום נעים :)
    אשמח לכל פיסת מידע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים עליונים נפוחים

הוספת תגובה

• עפעפיים נפוחים

פרופ' גיא בן סימון
    22/12/2009

שלי שלום רב,

אם המרכיבים של המשחה מכילים חומר סטרואידלי יתכן מאוד שהמשחה תקל על נפיחות בעפעפיים.

עם זאת מומלץ לא להשתמש במשחה אשר נועדה לאיזור מסוים בגוף על גבי העפעפיים מאחר שחלק מהמשחה יכול לחדור לעין ולהיות טוקסי לקרנית / לחמית (לגרום לדלקת כימית).

מוטב לבחון את מרכיבי המשחה, ולהבדק שוב על ידי אוקולופלסטיקאי על מנת לראות כיצד ניתן להתאים לך טיפול שיעזור.

אם העפעפיים עדיין נפוחים במידה שונה מאשר בגילאים צעירים יותר, לעתים יש לשקול ניתוח עפעפיים. תלוי בגיל ומבנה העפעפיים.

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות
    מחלקת עיניים בית חולים תל השומר + מרכז רפואי רמת אביב
    טלפון להתייעצות 050-2971663

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו