DSAEK היכן מטפלים ואיך מגיעים לזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DSAEK היכן מטפלים ואיך מגיעים לזה?
    אורון
    22/12/2009

לאחרונה לאחר שהתעניינתי בנסיון להחזיר את הראיה לעין כתוצאה מקרנית עכורה, הומלץ לי על הטיפול הנ"ל.
    העכירות נוצרה כתוצאה מדלקת בגיל 16 (היום בן 39)
    מה הסיכוי להתאמה שלי לטיפול?
    כיצד אוכל לקבל אותו?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השתלת אנדותל

פרופ' גיא בן סימון
    22/12/2009

DSAEK הינו ניתוח להשתלת הרקמה האחורית של הקרנית תאי האנדותל, והוא משמש החלפת קרנית מלאה (PKP).

הניתוח מבוצע במקרים בהם יש מחלה של האנדותל או כתוצאה מפגיעה באנדותל (ניתוח, זיהום, חבלה).

על מנת לראות האם אתה מתאים לניתוח מסוג זה יש להבדק על ידי רופא עיניים מומחה למחלות קרנית. תוכל גם לפנות לכל בית חולים עם מרפאת קרנית אשר מבצע ניתוחים אלה.

ניתוחים אלה מבוצעים באופן ודאי במחלקת העיניים בית חולים תל השומר, אך אני כמעט משוכנע כי כל בית חולים גדול מבצע את הניתוחים הללו אך עליך לשאול במחלקת העיניים שם.

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית, עפעפיים ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אורון
    23/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו