שאלת הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת הבהרה
    קרן
    06/01/2010

שלום למומחים

אושרתי לביצוע ניתוח ע"י קופ"ח לעפעפיים עליונים . אני מעוניינת "על הדרך" לנתח גם את השקיות שמתחת לעפעפיים התחתונים ( באותו מועד ובאופן פרטי אני מניחה) דבר שהפריע לי שנים רבות . האם זה אומר שלא אוכל לבצע את הניתוחים האלה אצל אוקולופלסטיקאי בגלל השילוב בין שני הניתוחים?

תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת הבהרה

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפיים

פרופ' גיא בן סימון
    06/01/2010

קרן שלום רב

בהחלט מקובל לשלב בין ניתוח רפואי לניתוח קוסמטי והדבר יכול להעשות על ידי כל אוקולופלסטיקאי מומחה, שעבר השתלמות מתאימה (לרוב 2-3 שנים) במוסד מוכר בחו"ל (בארץ אין התמחות מוכרת באוקולופלסטיקה).

אם הניתוח לעפעפיים עליונים מאושר על ידי קופת החולים (למשך כללית מושלם) הם יכסו את עלות חדר הניתוח ושכר המנתח כאשר לך יש השתתפות עצמית מועטה (מספר מאוד שקלים).

לגבי ניתוח עפעפיים תחתונים יהיה עליך להוסיף את יתרת שכר המנתח וחדר הניתוח.

גם כאן קיימים מספר סוגי ניתוחים (ולא מדובר בניתוח אחד) למשך עיצוב שקיות שומן, מיקום מחדש שקיות שומן, הוצאת עור, חיזוק השריר התת עורי ומתיחת העפעף. במקרים מסויימים יש להוסיף חומר מילוי לטשטוש השקע מתחת לעיניים.

עצתי לך לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לבדוק את סוג הניתוח המתאים לך.

בברכה

דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים
    כירורגיה פלסטית ואסתטית עפעפיים ארובות ודרכי דמעות
    יחידת אוקולופלסטיקה בית חולים תל השומר
    מרכז רפואי רמת אביב
    טלפון להתייעצות 050-2971663

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו