שקית מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקית מתחת לעיניים
    מיקה
    21/01/2010

שלום,

מאז שאני קטנה יש לי שקיות מתחת לעיניים. הייתי רוצה לדעת האם ניתן לתקן את זה בניתוח, כלומר אפילו שזה לא נוצר בגלל גיל אלא נולדתי כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקית מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• שקית מתחת לעיניים

פרופ. אריה נמט
    24/01/2010

מיקה שלום,

"שקית" מתחת לעינים יכולה להיות צבר של תאי שומן, תופעה הנגרמת לרוב מרפיון רקמות עוטפות שומן. עם זאת ישנם סיבות נוספות ליצירת אי סדירות, או חוסר רצף אחיד במרקם העור והרקמות שמתחתיו - תופעה הנראית דומה לשקיות שומן.
    דוגמא לכך הוא מצב בו יש שקע גרמי עמוק בין עצמות הלחי העליונות לבין הרקמות הרכות של הארובה- תופעה זו נראית כ"שקית", אך היא מושפעת בעיקר מאפקט "הפרשי גבהים" ושינויי אור וצל כתוצאה מכך.

יש טיפולים שונים למצבים השונים. כאשר יש עודף תאי שומן, ניתן להסירם או לדללם, ואילו כאשר יש "מדרגה" מסיבה אחרת,ניתן ליישר אותה ע"י מתיחת העור והשריר או העברת שומן או חומרי מילוי אחרים לאישורים בהם ישנו שקע.
    מומלץלהתיעץ עם מומחה לניתוחי עפעפיים- אוקולופלסטיקאי בנידון.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו