מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת דחוף.. ניתוח עיניים לפני חתונה!אני21/01/2010
שלום,
יש לי גוש שומן בעפעף, מעל העין.. הבנתי שגוש שומן שכזה, אם הוא קיים לאורך זמן (בערך כחודש) מומלץ לעשות ניתוח להסרתו מהצד הפנימי של העין.
רציתי לשאול לגבי הניתוח עצמו- איך הוא מתנהל? האם זה כואב?
לגבי זמן ההחלמה- כמה זמן לוקח למקום עצמו להתרפא?
לגבי תופעות לוואי האם לאחר הניתוח העין צפוייה להיות עם סימנים כחולים/אדמומיות? נפיחויות וכו'?
ההתלבטות שלי לגבי הניתוח הינה בגלל שעוד כשלושה שבועות אני מתחתנת.. ואני פוחדת שהניתוח יגרום לתופעה ההפוכה, במקום להסיר את הגוש יהיו לי סימנים בעין..
אשמח לקבל חוות דעת לגבי תופעות והלוואי וייעוץ האם כדאי בכלל לעשות ניתוח שכזה לפני החתונה.
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש שומן בעפעף
פרופ. אריה נמט24/01/2010שלום רב,
ראשית, שיהיה במזל טוב.
שנית, אם מדובר על "שעורה",כלומר, בלוטת חלב פנימית בעפעף הכלואה בו, הגישה המקובלת הינה בדר"כ דרך החלק הפנימי של העפעף. הפעולה זו מרדימים את המקום עם ג'למאלחש ועם זריקה נרדימה לעפעף, הופכים את העפעף ומנקזים את התוכן. לעיתים מומלץלהזרע=יק חומרים מונעי דלקת,סטרואידים, במידה ויש תהליך דלקתי נלווה.
ההחלמה נמשכת בין יום ל 3-4 ימים. ניתן לומר ש 3 שבועות ואף שבועיים הינו זמן "בטוח" מאד לפעולה מעין זו.
אז קדימה, ושיהיה בהצלחה,
ד"ראריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)