תוצאות סיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות סיטי
    דניאל
    04/03/2010

שלום רב.
    אני ביצעתי סיטי לפני כחודש בגלל שיש לי כל הזמן הפרשות בעין ולא יודעים מה הסיבה..

תוצאות הסיטי:
    ללא עדות לממצא אינטרה קרניאלי חריג
    רושם להסננה עדינה בשומן האקסטראקונלי המדיאלי בארובה השמאלית ויתכן עיבוי קל של הסקלרה באספקט הנזאלי של גלגל עין שמאל. כמו כן עיבוי אסימטרי קל של שריר הרקטוס המדיאלי השמאלי ביחס לימני, ללא עדות לקולקציה או הסננה סביבו. התעלה הנזולקרימלית משמאל נראית מאוררת למעט כמות קטנה של הפרשות באיזור הכניסה לתעלה.
    המבנה הגרמי של הארובה נראה שמור, ללא עדות לארוזיה פוקלית. אין עדות לתהליך אינטרה אוקולרי חשוד.
    אודה אם תסבירו לי מה זה אומר.
    בתודה דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות סיטי

הוספת תגובה

• תוצאות סיטי

פרופ. אריה נמט
    04/03/2010

דניאל שלום,

תוצאות ההדמיה מעידות על ממצא כלשהו בחלק הפנימי של הארובה (ליד האף). כמו כן יש תגובה בחלק העוטף את העין השמאלית. לא ניתן לדעת מהו הממצא באופן חד מבלי נטילת דגימה (ביופסיה) ממנו.

הממצאים הללו חיבים לעבור פרשנות ע"י הרופא המטפל, במקביל למצאים הקליניים שמצא בבדיקתו. עליך אם כן לפנות אליו לצורך המשך בירור וטיפול.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו