מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע מוגלתימיכל13/03/2010
פצע, מוגלתי בחלק הפנימי של העין.
הווה אומר: כאשר אני הופך את העפעפיים , בפנים כ4 מ"מ מהסף , אני רואה מעין פצעון מוגלתי , אשר מתפתח , ולמעשה הפצע גדל וגדל בתוך העין!
תופעות הלוואי שלי הם שעין אחת דומעת בצורה מאולצת,
צריבה
כאבים , התנפחות חיצונית ופנימית של האזור וכמובן קושי במצמוץ
אני כמובן אלך לרופא , אך עד אז כדי להירגע מעט
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצכ מוגלתי
פרופ' גיא בן סימון13/03/2010שלום רב
לפי תאורך נראה כי מדובר בשעורה פנימית, שהינה דלקת סביב בלוטות המרכיב השומני של הדמעות.
ישנה חסימה להפרשה של אחת הבלוטות, הצטברות שומן, תגובה דלקתית נגדו וזיהום משני.
במרבית המקרים התופעה חולפת מעצמה, או על ידי ניתוח ניקוז (בהרדמה מקומית) או הזרקת סטרואידים לאיזור הפצע.
בכל מקרה מומלץ להבדק על ידי רופא עיניים כללי, או רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין.
בתודה,
דר' בן סימון גיא, מומחה עיניים - אוקולופלסטיקאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה- המשך
מיכל13/03/2010האם ישנה משחה או כדור שאוכל לבקש מרופא המשפחה שזמין ?
מקווה הצריבות שאני מרגיש תרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)