ניתוח פזילה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פזילה ..
    ...
    12/04/2010

שלום , אני בת 15 וחצי , כשהייתי בת 5 עברתי ניתוח לסידור פזילה [קיצרו לי את השריר בעין או משהו כזה אני לא יודעת בוודאות] הכל עבר בשלום וממש הורידו לי את הפזילה ב90 אחוז. השאלה שלי היא האם הפזילה יכולה לחזור או להיראות יותר בולטת ? ועוד משהו , אני צריכה להרכיב משקפיים והרגשתי שאחרי שאני מרכיבה את המשקפיים ומורידה אותם הפזילה נהפכת ליותר בולטת .. האם זה יכול להיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פזילה ..

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פזילה ..

פרופ. אריה נמט
    13/04/2010

שלום רב,

פזילה עשויה לחזור או להיות בולטת יותר. הדבר תלוי בסוג הפזילה. עם זאת, לעיתים ניתן לבצע תרגילים לשיפור של מיקוד העשויים להחזיר את התיקון ללא צורך בניתוח נוסף.
    לגבי שאלתך השניה- הרכבת משקפיים עשויה לשנות את המאמץ שאנו מבצעים בפעולת המיקוד ולכן - עשויה גם לשנות את שיעור הפזילה.
    לפיכך הורדה והרכבה לסירוגין עשויים ליצור מצב של אי יציבות בשיעור הפזילה.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , איזה תרגילים אפשר לעשות ??

שרון
    17/04/2010

כדיי לשפר את הפזילה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים לפזילה

פרופ. אריה נמט
    17/04/2010

שלום

לא בכל מקרה ניתן לתקן פזילה עם תרגילים.
    יש לפני כן לבצע הערכה אורטופטית (בדיקה ע"י מומחה/ית לאורטופטיקה- העוסקים בתחום המיקוד.) במידה ולפי הממצאים, יועילו תרגילים מסוג זה, נעשית הדרכת התרגילים ע"י האורטופטיסטית.
    יש אורטופטיסטיות רבות, בינהן: רפאלה סגל, מיכל גרין, ורדה לנדאו עוד.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

שרון
    18/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו