הסרת משקפיים בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת משקפיים בלייזר
    קרן
    15/04/2010

אני בת 55.מרכיבה עדשות מגע רכות מגיל 17 לקוצר ראייה במספר 7 שנשאר כזה מעל 20 שנה ועדיין. לקריאה אני מרכיבה משקפיים.אין לי שום בעיית עיניים ברוך השם. יש לי צילינדר בשתי העיניים.בקצור אין בעיות שאלתי האם יש משמעות לגיל? וידוע לי שאפשר לפתור יחד את שתי הבעיות לרחוק ולקרוב.שאלתי העיקרית היא מבחינת הגיל. והאם אפשר להמליץ לי על רופא שאתם מכירים כי השוק הזה מוצף בפירסומים וקשה להחליט למי לפנות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת משקפיים בלייזר

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים בלייזר

פרופ. אריה נמט
    15/04/2010

קרן שלום,

בוודאי יש משמעות לגיל. בגיל 55 אין יכולת לבצע אקומודציה (פוקוס של העדשה),ולכן אם תקבלי תיקון טוב לרחוק, עדין תזדקקי למשקפים לקרוב. במילים אחרות- לא תפטרי לחלוטין ממשקפים.
    יש לכך פתרונות שונים: האחד- לעשות תיקון של עין אחת לרחוק ואחת לקרוב.

פתרון אחר, אולי אף מומלץ יותר הוא לבצע ניתוח להסרת העדשה והשתלת עדשה במקומה (כמו בקטרקט) ואז ניתן לכוון לראיה טובה. (היתרון הוא שקרוב לודאי שבכל מקרה תגיעי לניתוח זה ביום מן הימים.)

לגבי המכונים- יש רבים טובים, ביהנם: עיניים, אסותא, אמריקן לייזר ועוד.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו