מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטוזיס מולדענת21/04/2010
שלום דוקטור, אני בת 33 , יש לי פטוזיס בעין שמאל מלידה, בנעוריי עברתי 2 ניתוחים שלא צלחו.
נכון לעכשיו מציעים לי ניתוח של השתלת חוט כדי שהעין תהייה פתוחה אבל החסרון הוא שהעין תהייה פתחוה כל הזמן ולכן אני לא רוצה לעשות ניתוח מסוג זה,
שאלתי היא האם יש עוד אפשריות חוץ מניתוח עם החוט.
חשוב לי לציין שמבחינת ראיה אין לי בעיה ואני רואה מצוין. הבעיה היא יותר חיצונית כי זה הדבר הראשון שרואים אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון פטוזיס
פרופ' גיא בן סימון22/04/2010שלום רב
ישנם מספר סוגי ניתוחים לתיקון צניחת עפעף מלידה, בהתאם למידת התפקוד של שריר העפעף ולמראה העפעף (קפל עפעף, תנועתיות במבט כלפי מטה, מנח הגבה).
אני מניח שהניתוחים הראשונים כללו קיצור שריר העפעף אשר במקרים רבים הוא טיפול הבחירה כאשר תפקוד שריר העפעף שמור באופן יחסי.
אם עתה אין תפקוד לשריר (מידת התנועתיות שלו פחותה מ 4 ממ'), העפעף עדיין צנוח, ואת משתמשת בשריר הגבה לפתחו - יש סיכוי טוב להצלחת הניתוח.
עליך להבין כי התוצאה לעולם לא תהיה מושלמת וכן לעולם מראה העין לא יהיה דומה לעין השניה, אך עשוי להופיע שיפור נכר במראה כך שצניחת העפעף תהיה פחות נכרת.
אכן לאחר ניתוח כזה העין פתוחה ויש צורך להשתמש בטיפות עיניים מסככות.
ישנם ניתוחים דומים כמו קיצור מקסימלי של שריר העפעף, חיבור העפעף לגיד, או העברת שריר המצח לעפעף אך כולם פועלים על אותו עקרון ומבחינת תוצאה דומים לניתוח המוצע לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)