מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת דרכי דמעותסיגל27/04/2010
שלום דר
שלום בני בן שנתיים צריך לעבור ניתוח פתיחת דרכי דמעות ובלון קטטר אודה לך אם תגיד לי מה מומלץ יותר בלון קטטר או צינורית סילקון לפי אחוזי ההצלחה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת דרכי דמעות
פרופ. אריה נמט27/04/2010סיגל שלום,
לפי הנסיון שלי צינורית סיליקון עובדת מצוין. אני מכיר אל הבלון קטטר, אך יש לי פחות נסיון איתו. לפי מחקרים שנעשו נראה כי אחוז ההצלחה דומה בשתי הטכניקות.
במידה והרופא המטפל ממליץ לך על השיטה העדיפה עליו, אני מציע שתסמכי על דעתו.
בברכה ובהצלחה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
סיגל01/05/2010שלום דר הבן שלי עבר את הניתוח ביום שישי ויש לו יותר דמעות זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעת יתר לאחר הניתוח
פרופ. אריה נמט01/05/2010סיגל שלום,
בשלבים הראשונים לאחר השתלת הצינורית עשויה להיות דמעת יתר. זאת בעקבות בצקת אפשרית של ריריות האף בעקבות הניתוח, וכן העובדה כי יש צינורית חדשה התופסת את רוב הקוטר של דרכי הדמעות.
כעבור ימים אחדים, הבצקת חולפת, והדמעות מוצאות מעבר סביב צינורית הסיליקון.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון קטטר
סיגל01/05/2010תודה רבה שענית לי הבן שלי עבר פתיחת דרכי דמעות ובלון קטטר בלי צינורית סילקון זה אותו הדבר מבחינת דמעת יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון קטטר
פרופ. אריה נמט01/05/2010אכן כן. הבצקת קיימת בכל מקרה של ניתוח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגל01/05/2010תודה רבה על התשובה המהירה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לאחר ניתוח
סיגל05/05/2010שלום דר הבן שלי מקבל טיפול לאחר ניתוח דקסאפרין 2 טיפות 3 פעמים ביום למשך שבוע ואוטריוין טיפה אחת 2פעמים ביום למשך שבוע ואנטביוטיקה 3 פעמים ביום 3.5סיסי למשך 5 ימים זה טיפול רגיל שנותנים לכולם אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)