מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא אסתטיקה של ארובות העיניםאסי30/04/2010
שלום רב!
אני אנסה להגדיר את מה שמפריע לי באזור העיניים,
ארובות העיניים שלי יש מרחק יחסית גדול בין אזור העפעף העליון עד הגבה,
יש אנשים שהגבות שלהם הם ביחס קרוב לעין - אין הרבה בשר בין העפעף העליון לגבה, או שהעיניים לא שקועות מדי.
אצלי העיניים שקועות ביחס למצח, וזה יוצר ארובה יחסית ארוכה עד שמגיעה למצח, וזה יוצר מראה לא הכי מחמיא, כמו גם סוג של כפל לא מחמיא שנוצר באזור העפעף העליון כאשר העין פקוחה,
אני מצרף תמונה כדי שיהיה יותר ברור, התמונה התחתונה אלו העיניים שלי, והתמונה העליונה זה המחשה של מה שהייתי רוצה להגיע אליו לפי ההסבר הנ"ל.
רציתי לשמוע האם זה אפשרי, ומהם האפשרויות ? כאשר הייתי מעדיף להשתמש באפשרויות הקלות יותר אם ישנן, כגון מילויים בהזרקות, וכדו'.. (מתחת לעיניים כבר עשיתי מילוי)
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לצרף תמונה, עכשיו מצורפת..
אסי30/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפיים וגבות
פרופ. אריה נמט01/05/2010אסי שלום,
לפי התמונה שצירפת יש לך מבנה של גבות שהן צנוחות יחסית. זהו מבנה נפוץ בקרב גברים, והוא לאו דווקא לא מחמיא. זה ענין של טעם.
בכל זאת, אם אתה מוצא כי הדבר מפריע לך, יש אפשרות להסיר את עודף העור של העפעף העליון. לחילופין, ניתן להוסיף נפח לעפעפיים העליונות עם חומרי מילוי, אך איני משוכנע כי הדבר מומלץ במקרה שלך.
כמובן שיש צורך בבדיקה מקיפה בה ניתן לבחון את המבנה שלך גם מהצד, כולל עומק הארובה ורמת עודף העור של העפעפיים.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)