מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בריסים.בני24/10/2007
שלום לך ד.ר,
אני סובל מבעיות ריסים אשר ניכנסים לי כול הזמן לעיין.
הם פונים כלפי מטה , וגם מקטינים לי את העיין.
ניסיתי כול מיני שיטות לעלות אותם כלפי מעלה כולל מעגל ריסים ועוד.. וכלום לא עזר.
לכן חשבתי על לגלח את הריסים - מה דעתך ? האם יש סיכונים הכרוכים בכך?
האם ישנם תופעות לווי? ועם יש דרך לפיתרון הבעיה , אשמח לישמוע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בריסים (טריכיאזיס)
פרופ. אריה נמט24/10/2007נתנאל שלום
תופעת הריסים הנכנסים פנימה לכיוון העין קרויה טריכיאזיס. גילוח הריסים לא יועיל. הם גדלים בחזרה לאחר 2-4 שבועות.
פתרון הבעיה בניתוח קטן בו משנים את מנח שולי העפעף, וכך מנח הריסים משתנה. פנה למומחה לפלסטיקה של העין (אוקולופלסטיקאי).
אשמח לבדוק אותך בבי"ח שערי צדק או במרפאתי בכפר סבא או בירושלים ולהציע פתרון.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי , תודה . עוד שאלה קטנה.
בני25/10/2007ראשית כול , אני מודה על תשובתך המהירה.
ושנית כול רציתי לברר עם ניתוח הוא פיתרון יחיד ? אין עוד פיתרון לבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכיאזיס
פרופ. אריה נמט25/10/2007נתנאל שלום
ישנם פתרונות נוספים, בהתאם למקרה. ניתן לבצע הוצאת ריסים (אפילציה) באופן מכני- אך הם יגדלו מחדש כעבור שבועות ספורים. אלטרנטיבה לכך היא עקירה מהשורש ע"י אלקטרודה חשמלית- אז ההשפעה היא תמידית או ארוכת טווח.
אם מדובר על חלק ניכר מהעפעף ניתן לעיתים לבצע פעולת הקפאה (קריו) לפגיעה בזקיקי הריסים.
בברכה
ד"ר אריה נמט
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...
בני26/10/2007ואיפה ניתן לקבוע טור למומחה פלסטיקה עיניים בנתניה או באיזור נתניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנאל
פרופ. אריה נמט26/10/2007אני לא מכיר בנתניה. אני נמצא בכפר סבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)