מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בענין ניתוח עפעפייםisha04/05/2010
שלום רב.
גם אצלי חלה צניחה רצינית של העפעפיים העליונים. אומנם הם אינם גורמים להסתרה של שדה ראייה, אבל הם מכבידים על עיני עד כדי כך, שאני חשה שקשה לי להחזיק את העיניים פקוחות הרבה זמן, מה שגורם לי לתחושה של עייפות בעיניים וצורך לעצום אותן. חשוב לי להדגיש שהעייפות היא במפורש בעיניים ולא עייפות כללית.
לציין, אני בת 57 ומצבי הבריאותי טוב בהחלט.
בשיחה עם רופאת העיניים שלי, היא אמרה שרק במקרים מסויימים מאושר ניתוח להרמת העפעפיים על ידי הקופה ( ביטוח משלים ).
לא יודעת אם זה המקום לקבל תשובה על כך, אבל היתה לי הרגשה שהיא מתחמקת מלהעביר את הענין הלאה בגלל לחצים של הקופה.
רציתי לשאול האומנם? האם במקרים של תלונה כמו שלי אין מקום לבדוק את נחיצותו של ניתוח כזה?
בברכה ותודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
פרופ' גיא בן סימון04/05/2010בהחלט ניתן לבדוק האם את זכאית לניתוח דרך הביטוחים המשלימים של הקופה
לכל ביטוח כללים ברורים ומדויקים להגדרת צניחה רפואית, ולכן עצתי לך להבדק במרפאת אוקולופלסטיקה (רופא עיניים עם התמחות על בפלסטיקה של העיניים) על מנת לאמוד את מידת הצניחה והצורך הרפואי בניתוח
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)