שאלה בענין ניתוח עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בענין ניתוח עפעפיים
    isha
    04/05/2010

שלום רב.
    גם אצלי חלה צניחה רצינית של העפעפיים העליונים. אומנם הם אינם גורמים להסתרה של שדה ראייה, אבל הם מכבידים על עיני עד כדי כך, שאני חשה שקשה לי להחזיק את העיניים פקוחות הרבה זמן, מה שגורם לי לתחושה של עייפות בעיניים וצורך לעצום אותן. חשוב לי להדגיש שהעייפות היא במפורש בעיניים ולא עייפות כללית.
    לציין, אני בת 57 ומצבי הבריאותי טוב בהחלט.

בשיחה עם רופאת העיניים שלי, היא אמרה שרק במקרים מסויימים מאושר ניתוח להרמת העפעפיים על ידי הקופה ( ביטוח משלים ).
    לא יודעת אם זה המקום לקבל תשובה על כך, אבל היתה לי הרגשה שהיא מתחמקת מלהעביר את הענין הלאה בגלל לחצים של הקופה.
    רציתי לשאול האומנם? האם במקרים של תלונה כמו שלי אין מקום לבדוק את נחיצותו של ניתוח כזה?

בברכה ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בענין ניתוח עפעפיים

הוספת תגובה

• שלום רב

פרופ' גיא בן סימון
    04/05/2010

בהחלט ניתן לבדוק האם את זכאית לניתוח דרך הביטוחים המשלימים של הקופה

לכל ביטוח כללים ברורים ומדויקים להגדרת צניחה רפואית, ולכן עצתי לך להבדק במרפאת אוקולופלסטיקה (רופא עיניים עם התמחות על בפלסטיקה של העיניים) על מנת לאמוד את מידת הצניחה והצורך הרפואי בניתוח

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו