מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין שקועה?אסמטריה05/05/2010
שלום
לבן שלי בן 3.5 חודשים עין ימין שקועה יותר ומפתח העין קטן יותר לכן היא נראית קטנה יותר מעין שמאל ההבדל מורגש לפי בדיקת עיניים אין בעיות ראיה . האם התופעה הזאת נעלמת/ משתפרת במהלך ההתפתחות או יותר מחמירה?? אני בתהליך של בדיקות עד שתגיע תשובה רוצה חוות דעת מקצועית שתעזור לי להבין מהי התופעה הזאת ואיך אפשר לתקן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין שקועה
פרופ' גיא בן סימון05/05/2010שלום רב
עין שקועה ומפתח עפעפיים שונה מלידה יכול להצביע על מספר תופעות במבנה הארובה, גודל העין ומנח העפעף.
החשוב ביותר הוא לערוך בדיקת עיניים מלאה רגילה כולל רפרקציה ציקלופלגית כאשר המועדף לבדיקה הוא רופא עיניים מומחה עם התמחות על ברפואת עיניים ילדים ופזילה - ניתן להבדק בכל אחת ממחלקות העיניים הגדולות בארץ או על ידי רופא עצמאי בתחום.
בהמשך יש להעריך את מנח העפעף, מידת בלט העין ומבנה הפנים, וכאן מומלץ להבדק על ידי רופא עיניים מומחה עם התמחות על בניתוח ארובה ופלסטיקה של העין - עפעפיים, ודרכי דמעות.
סדר הבדיקה אינו חשוב אך יש להבדק על ידי שני המומחים.
באם בדיקת העין תקינה ניתן לבצע ניתוחים לשינוי מנח העפעף או לשינוי מנח העין. באם בדיקת העיניים אינה תקינה (עין קטנה מהרגיל, עין עצלה) לעתים ניתן לאמן את העין לראיה טובה יותר, ובמקרים אחרים יהיה צורך בניתוחים קוסמטים בלבד או ברור לגורם לתופעה.
יתכן מאוד כי העין הנראית שקועה היא תקינה לחלוטין, אך חובה להבדק על ידי הרופאים הללו.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
אסמטריה05/05/2010שלום ד"ר גיא
תודהעל התשובה המקצועית האמת אני צריכה לפנות ישר לכתובת הנכונה
אפשר לקבוע תור אצלך לצורך בדיקות שאמרת , אם לא אפשר להעביר לי מספרי טלפונים לצורך קביעת תור אצל הרופאים שאמרת?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
פרופ' גיא בן סימון06/05/2010בהחלט
מספר הטלפון של מזכירתי הינו 050-2971663
תוכלי גם לקבוע תור אצל כל מומחה אחר לאוקולופלסטיקה (פשוט על ידי חיפוש שמו באינטרנט)
בתודה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)