עברתי ניתוח לפני שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח לפני שנתיים
    אתי
    09/05/2010

דר' נמט שלום רב,
    לפני שנתיים בדיוק - בגיל 42 עברתי ניתוח להרמת עפעפיים וזאת עקב נפילה רצינית של העפעף.
    מצב היה חמור עד כדי כך שקופת חולים אישרה לי לעשות את הניתוח כניתוח רפואי ולא קוסמטי.
    התוצה היתה מדהימה, אך לאט לאט אני רואה שהמצב לא כמו אחרי הניתוח. אומנם הוא לא חזר לקדמותו, אך יש נסיגה.
    האם הגיוני שתוך שנתיים תהיה "הדרדרות"?? ומה ניתן לעשות?
    אודה לתשובתך,
    בברכה חג שבועות שמח.
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי ניתוח לפני שנתיים

הוספת תגובה

• ניתוח עפעפים

פרופ. אריה נמט
    09/05/2010

אתי שלום רב,

בהחלט יתכן כי ישנה חזרה חלקית של צניחת העפעף. הדבר נובע בעיקר מכך שהגבה נמתחת כלפי מטה, נעשית רפויה יותר ו"נותנת" ליותר עור של העפעפייים לצנוח.
    תופעה זו מתרחשת אצל חלק מהמטופלות, ואינה קשורה לתוצאות הניתוח. קשה למנוע את התופעה.
    במידה ומתרחשת באופן משמעותי, ניתן לחזק את הגבה או (במידה ואין צניחת גבה), להסיר את עודף עור העפעף.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי לאחר ניתוח

אתי
    21/05/2010

שלום דר' נמט
    מתשובתך אני מבינה שעלי לעבור ניתוח נוסף? להורדת עור עודף? או אני טועה?
    מה זה הרמת גבה ובמה זה כרוך?
    בברכת שבת שלום, אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו