עלות ניתוח פטריגיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח פטריגיום
    יאיר
    27/08/2010

שלום רב
    רציתי לברר מה עלות ניתוח פטריגיום היות שחברת הביטוח מנורה בה אני מבוטח בביטוח בריאות פרטי אמורה להחזיר לי 50% מעלות הניתוח ע"פ מחירון קופת חולים כללית בה אני חבר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות ניתוח פטריגיום

הוספת תגובה

• עלות ניתוח הסרת פטריגיום

פרופ' גיא בן סימון
    29/08/2010

יאיר שלום רב

בניתוח הסרת פטריגיום יש צורך לבצע גם שתל לחמית (רקמה בריאה מאיזור אחר בעין) על מנת להקטין את שיעור החזרה.

הסרה של פטריגיום עלולה להיות מלווה בעד 50% חזרה! כאשר משתמשים בשתל לחמית אחוז החזרה יורד באופן משמעותי (פחות מ 3 %).

חברת ביטוח מנורה מכסה את כל עלות הניתוח (שכר מנתח + חדר הניתוח) לכן אין כל בעיה לבצע את הניתוח דרכם.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה יצוגית

צבי
    21/12/2010

נגד מנורה תלויה ועומדת תביעה יצוגית בדיוק בנושא זה. מנורה החזירה למבוטחים שבצעו את הניתוח דרך קופת חולים הרבה פחות ממה שהיתה אמורה להחזיר
    עצתי - בצע את הניתוח דרך קופת חולים ודרוש 50 נראה מה תקבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו