הבדלים בין שתי העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין שתי העיניים
    אתי
    04/09/2010

שלום,
    שמי אתי אני בת 24 ויש לי הבדל בין העיניים (עין ימין 3.5- ועין שמאל 0.5+) בנוסף ניתן להבחין בהבדל כאשר מתבוננים בי . רק לאחרונה שמתי לב שההבדל בין העיניים הוא כה משמעותי. אני מעונינת לדעת אם אפשר לעשות ניתוח ובנוסף גם לשלב לייזר.
    תודה מראש,
    אתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בין שתי העיניים

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למשקפיים

אתי
    04/09/2010

בנוסף אני לא מרכיבה משקפיים יותר מ 5 שנים. האם ההבדל המשמעותי נובע כתוצאה מאי הרכבת משקפיים? ואם אני ארכיב משקפיים האם זה יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפים

פרופ. אריה נמט
    04/09/2010

אתי שלום,

יש צורך לבצע בדיקת עיניים מלאה ע"י רופא עינים, כולל הרחבת אישונים ולבדוק את החלק הפנימי של העינים- כולל העדשות (לשלול קטרקט).
    במידה והכל בסדר מבחינת הבדיקה, יכול להיות הבדל במספר בין העיניים. הדבר אינו קשור לחוסר הרכבת משקפים. מאידך, גם אם תרכיבי משקפים, הדבר לא ישנה.

ניתן לעשות טיפול ליזר לצורך התיקון בעין עם המינוס. אין צורך לבצע תיקון בעין עם ה 0.5+.

בברכה,

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אתי
    05/09/2010

שלום,
    תודה על המענה המהיר, ציינת שניתן לעשות ניתוח לייזר בעין עם המינוס. השאלה שלי האם ניתן לעשות ניתוח בנוסף לליזר על מנת שלא יהיה הבדל בין העיניים.(בדומה לניתוח עפעפיים...)ו האם יש מצב שההבדל לא רק במספר יגדל עם הזמן ? (אני רוצה לציין שלא נולדתי עם הבדל בין העיניים, לדעתי ההבדל נוצר עם השנים, יכול להיות כתוצאה מאי הרכבת משקפיים)
    תודה מראש,
    אתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין שתי העיניים

פרופ. אריה נמט
    04/09/2010

ראי את התשובה בסעיף השני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין שתי העיניים

פרופ' גיא בן סימון
    05/09/2010

שלום רב

לגבי ניתוח לייזר יש להוועץ ברופא או מרפאה המבצעת ניתוחים אלה, יש צורך בבדיקת התאמת של העין והקרנית לפני הניתוח.

הבדלים קוסמטים בין שתי העיניים לעתים ניתן לנתח אך לא תמיד, מומלץ להבדק - ולאמוד את הגורמים להבדלים אלה

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין שתי העיניים

פרופ' גיא בן סימון
    05/09/2010

שלום רב

ישנם מקרים בהם ניתן לנתח אסימטריה במבנה העין (ניתוח עפעפיים / ארובה) אך הדבר תלוי בגורם להבדל. יש צורך להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לאוקולופלסטיקה.

בדיקת התאמה לניתוח לייזר להסרת משקפיים תעשה על ידי מרפאה מתאימה או רופא המבצע ניתוחי רפרקציה

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו