מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העין שקעה לתוך ארובת העיןפרופ. אריה נמט10/11/2010
שלום
במהלך שבוע שעבר שמתי לב לאחר אי נוחות מסויימת בפתיחה וסגירה של העפעף הימני שהעין שקעה פנימה לתוך ארובת העין. ללא קושי בראיה וללא כאבים.
לאחר בדיקת ct בארובות העיניים וסקירה של המוח לא נמצאו ממצאים חריגים למעט התדקקות של שריר הרקטוס התחתון משמאל והצללות במערות הפנים.
יש לציין שאני סובלת מסינוסיטיס ומנזלת אלרגית.
השאלה שלי היא האם יש קשר בין כל הממצאים לשקיעתה של העין והאם ישנו טיפול להחזרתה של העין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העין שקעה - תגובה
פרופ. אריה נמט10/11/2010סיון שלום,
בהחלט עשוי להיות קשר. הדבר דורש בדיקה מדוקדקת של ה CT, השוואה של תמונות שלך מלפני ולאחר התופעה ובדיקת רופא אף, אוזן וגרון ושקילת מעקב רופא אוקולופלסטיקאי. יש לשים דגש לאבחנה אפשרית של silent sinus syndrome
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צדקת,
סיון16/05/2011שלום לך
ראשית, הודות לך כל הליך האבחנה היה קצר מאוד, אובחנתי סופית כסובלת מs.s.s
לפני כשבועיים כחלק מההליך הטיפולי עברתי ניתוח fess+bil+tr לאחר ירידת כל הנפיחות שמלווה בעקבות הניתוח, העין חזרה למקומה השקוע ללא כל הבדל מלפני הניתוח,
ידוע לי שעליי לחכות לפחות חצי שנה לפני שקילת ניתוח אוקולופלסטיקה, מה שלא ברור לי הוא: האם העין אמורה לחזור תוך חצי שנה למקומה הבריא או מיד אחרי ניתוח ה fess היה צריך להיות שינוי לטובה במיקומה של העין וחצי שנה זה הזמן הדרוש לדעת אם המיקום ישאר קבוע.
בנוסף אשמח לקבל מידע לגבי ניתוח אוקולופסטיקי למצבי.(משך הניתוח,החלמה,מוגבלות כלשהי....)
תודה רבה
ויום טוב
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)