העין שקעה לתוך ארובת העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העין שקעה לתוך ארובת העין
    פרופ. אריה נמט
    10/11/2010

שלום
    במהלך שבוע שעבר שמתי לב לאחר אי נוחות מסויימת בפתיחה וסגירה של העפעף הימני שהעין שקעה פנימה לתוך ארובת העין. ללא קושי בראיה וללא כאבים.
    לאחר בדיקת ct בארובות העיניים וסקירה של המוח לא נמצאו ממצאים חריגים למעט התדקקות של שריר הרקטוס התחתון משמאל והצללות במערות הפנים.
    יש לציין שאני סובלת מסינוסיטיס ומנזלת אלרגית.
    השאלה שלי היא האם יש קשר בין כל הממצאים לשקיעתה של העין והאם ישנו טיפול להחזרתה של העין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העין שקעה לתוך ארובת העין

הוספת תגובה

• העין שקעה - תגובה

פרופ. אריה נמט
    10/11/2010

סיון שלום,

בהחלט עשוי להיות קשר. הדבר דורש בדיקה מדוקדקת של ה CT, השוואה של תמונות שלך מלפני ולאחר התופעה ובדיקת רופא אף, אוזן וגרון ושקילת מעקב רופא אוקולופלסטיקאי. יש לשים דגש לאבחנה אפשרית של silent sinus syndrome

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן צדקת,

סיון
    16/05/2011

שלום לך
    ראשית, הודות לך כל הליך האבחנה היה קצר מאוד, אובחנתי סופית כסובלת מs.s.s
    לפני כשבועיים כחלק מההליך הטיפולי עברתי ניתוח fess+bil+tr לאחר ירידת כל הנפיחות שמלווה בעקבות הניתוח, העין חזרה למקומה השקוע ללא כל הבדל מלפני הניתוח,
    ידוע לי שעליי לחכות לפחות חצי שנה לפני שקילת ניתוח אוקולופלסטיקה, מה שלא ברור לי הוא: האם העין אמורה לחזור תוך חצי שנה למקומה הבריא או מיד אחרי ניתוח ה fess היה צריך להיות שינוי לטובה במיקומה של העין וחצי שנה זה הזמן הדרוש לדעת אם המיקום ישאר קבוע.
    בנוסף אשמח לקבל מידע לגבי ניתוח אוקולופסטיקי למצבי.(משך הניתוח,החלמה,מוגבלות כלשהי....)

תודה רבה
    ויום טוב
    סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו