שינוי צורת עין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי צורת עין.
    לירן
    26/11/2010

היי אני מאוד רוצה לעבור ניתוחים כדי שאקבל את צורפת הפנים שאני רוצה : פרצוף תאילנדי , .
    כהתחלה אני מאוד רוצה לשנות את צורת העינים שלי .. לאלכסונית יותר...
    מה אני יכול לעשות לאן לגשת ואיך זה ניקרא ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי צורת עין.

הוספת תגובה

• דחוף!

ריטה
    21/01/2013

אני רוצה לעבור בדיוק את שתי הניתוחים שאת מבקשת לשנות את פני המאורכות והצרות מהמצח ועד לסנטר להרחיב אותם להקטין אותם ולרבע אותם..(תווי פנים קווקזיות כאלה) ולגבי העיניים יש לי עיניים קטנות עגולות ובולטות ברצוני להאריך ולהגדיל אותם קיצונית למה שיש לי אם מצאת את 2 הרופאים שמבצעים את הניתוחים הללו אשמח אם תמסרי לי את שמם ואם אפשר טלפונים אשמח

תודה מראש..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה כמובן גם מופנת לבעלי הפורום

ריטה
    21/01/2013

אשמח לקבל את עזרתכם המקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי צורת עין. - תגובה

פרופ. אריה נמט
    27/11/2010

לירן שלום,

לפני שמחליטים על שינוי צורת הפנים, רצוי להתייעץ עם פסיכולוג להבנת המשמעויות של שינוי המבנה הטבעי איתו נולדת והמשמעויות הנלוות לכך.
    רק לאחר מכן ניתן לפנות לפלסטיקאי או לאוקולופלסטיקאי (העוסק בתחום ניתוחי העפעפיים) לצורך הערכת הניתוחים האפשריים והתוצאות האפשריות.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו