מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון לבלפרוספזם חוץ מבוטוקסzek29/11/2010
אני סובל מ"בלפרוספזם" ומזה כ- 6 שנים אני מטופל ביחידה להפרעות בתנועה באמצעות הזרקות בוטוקס. בשנה האחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית ביותר בהשפעה של ההזרקות ולמעשה אני יכול להגיד שלבוטוקס אין כמעט השפעה על הספזם. חוסר ההצלחה בהזרקות האחרונות משפיע באופן דרמטי על איכות חיי ועל העצמאות שלי ואני ממש לא יודע מה לעשות. אני מבין שיש פתרון ניתוחי שבו כורתים את השריר שגורם לספזם אבל הנוירולוג שלי אמר לי שהוא לא ממליץ על ניתוח. מצד שני הוא לא נותן לי פיתרון חלופי. שאלתי היא האם הניתוח יפתור את הבעיה? האם הניתוח משאיר צלקות? האם יש תופעות לוואי? סיכונים וכו' והאם יש פתרונות אחרים המוכרים ברפואה?
בתודה מראש,
zek* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לבלפרוספזם חוץ מבוטוקס - תגובה
פרופ' גיא בן סימון29/11/2010שלום רב
במידה שזריקות בוטוקוס מאבדות מיעילותן הניתוח הינו הפתרון הקיים היחיד
לרוב הניתוח משפר במידה נכרת את הספזם אך לעתים יש צורך בזריקות בוטוקס גם לאחר הניתוח, וזאת אף כי הן אבדו מיעילותן לפני הניתוח יש סיכוי סביר שלאחריו הן תעבודנה
מטופלים רבים מתארים שיפור נכר לאחר הניתוח, אך חלקם דורש המשך זריקות בוטוקס
הניתוח אינו מסוכן והסיבוכים אינם רבים.
תוכל לקבוע פגישת ייעוץ על מנת להבין יותר את מהות הניתוח
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת ברשותכם
zek02/12/2010האם הניתוח עליו אתה מדבר הוא הפיתרון היחיד לאנשים במצבי? שמעתי על ניתוח שנקרא "ניתוח "מיתלה העפעף". האם מדובר בניתוח מקובל ברפואה לסובלים מבלפרוספזם בהיעדר יעילות של בוטוקס? ואם כן מה עדיף?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת ברשותכם - תגובה
פרופ' גיא בן סימון02/12/2010ניתוח מתלה העפעף מתאים למקרים בו יש שימוש יתר בשריר המצח על מנת להחזיק את העיניים פקוחות.
הוא שונה מניתוח כריתת השריר אך מתאים במקרים מסוימים בלבד.
עצתי לך לקבוע פגישת ייעוץ על מנת להעריך את אופי מחלתך ולקבוע את הטפול בהקדם.
בתודה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אעשה כעצתך
zek02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)