אדמומיות מתחת לעניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות מתחת לעניים
    לירז
    13/12/2010

שלום ...אני בת 20 ,אני חייבת שמישהו יסביר לי כבר מהי התופעה הזו של האדמומיות מתחת לעניים ,זה נראה כמו בצקות כאלה אדמומיות
    היתה לי את התופעה הזו מאז שאני בגיל 15 אולי קצת פחות אפילו ,הלכתי לרופא עור ואמר לי שזה שטיות וזה כלום בלי לראות את העניין לעומקו וכן לרופא עיניים
    הרבה אנשים אומרים לי דווקא שהפנים שלי מוזרות ...שהעור שלי מתנפח ...אפילו אופטרימסט באופטיקנה אמר לי זאת בלי שאמרתי לו כלום על העיניים ועוד קוסמטיקאית אחת חשבה שיש לי חוסר ברזל .
    קיצור ...מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות מתחת לעניים

הוספת תגובה

• אדמומיות מתחת לעניים - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    13/12/2010

שלום רב

ישנם מספר גורמים לשינויים בעפעפיים תחתונים ויכולים לגרום לבצקת או לאדמומיות.

בכל מקרה מומלץ לבצע בדיקות דם כלליות - ספירת דם, כימיה כללית, תפקודי כבד וכליה, וכן בדיקת שתן לכללית ולחלבון - באם אלה תקינות יש להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לפלסטקיה של העין.

בהנחה שהבדיקות תהינה תקינות במקרים מסוימים ניתן להציע טיפול מקומי (משחות) או ניתוחי (פחות שכיח)

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים
    כירורגיה פלסטית עפעפיים ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו