חלזיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלזיון
    zviag
    25/12/2010

ד"ר נמט שבוע טוב.

נאמר לי כשביקרתי אצלך,
    ששק הדמעות שלי חסום..בעין שמאל מלא .,בעין ימן פחות.זימנת אותי לניתוח חלזיון.
    האם תופעה של חסימה בשק הדמעות נובעת מהזרקת בוטוקס באיזור שבין הגבו(קמטוטי הזעף),.וגם באיזור שמעל הגבות.? אנא תשובתך בהקדם,כי תהליך הזרקת הבוטוקס כבר נעשה אצלי משנת 2002 ורק לפני לפני 9 חודשים התחלתי לסבול מדמעות,ועיניים אדומות.,ורק לפני שבוע גילית אצלי את ענין החסימה.הופניתי מאליך ע"י ד"ר נוימן.
    ממתינה לתשובתך וגם דואגת..............

בשורות טובות.

המודאגת.צ.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלזיון

הוספת תגובה

• חלזיון - תגובה

פרופ. אריה נמט
    26/12/2010

שלום לך,

לא ידוע לי על קשר בין הזרקת בוטוקס לחסימת דרכי הדמעות ולמיטב ידיעתי הדבר לא דווח בספרות המקצועית.
    יתרה על כך - אין הגיון בכך ששק הדמעות יחסם מכנית בפעולה של הזרקת בוטוקס המשתקת את השריר.

ולענין הדאגה- קשה לי לזכור בדיוק מה היה בבדיקתך, אך איני משוכנע שדיברנו על חסימת שק הדמעות. האם לא היה זה פתח הדמעות (הפונקטום) שהוא מוצר? במידה וכך- מדובר על פעולה קצרה ופשוטה ואין כלל חסימה של שק הדמעות.
    המצב אולי לא נעים, אך ממש לא נורא.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלזיון- עיניים

zviag
    27/12/2010

תודה רבה ד"ר נמט לתגובתך המהירה.נרגעתי מענין הבוטוקס.

אכן אני קוראת את מה שכתבת פונקטום עליון ותחתון מוצר מאוד בשתי העיניים.
    ויש צורך בהרחת הפונקטום דו צדדית..מופנית להרחבת פונקטום דו צדדי.
    האם פעולה זו שתעשה תפתור את הבעיה,?זה כמו "צינתור"?שפותח את צנור הדם החסום?כיצד פעולה זו נעשית.למעט ההסבר שנתת לי בענין ההרדמה המקומית,שזה לא יכאב..........אני מופנית אליך לפעולה זו ב 19 בינואר .מקווה לבשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו