כלזיון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלזיון?
    רוני
    09/01/2011

שלום
    יש לי כבר מספר חודשים גוש בעפעף ולאחרונה הוא התנפח קצת.
    רופא עיניים המליץ על ניתוח אך אני חושש.
    שאלותי:
    1. ראו תמונה מצורפת האם תוכלו להביע דעתכם?
    2. האם אתם מכירים רופא בשם ד"ר אשר מילשטיין העובד בקופת חולים כללית ברחוב פינסקר 31 בראשון לציון? האם הוא מומחה לאוקולופלסטיקה? האם הוע מבית חולים קפלן?
    3. האם ניתוח להסרתו מסוכן? מהם הסיכונים?
    4. האם תיפול ממושך ע"י חימום האיזור במים חמים וניקוי הריסים עם פדים לניקוי עיניים יכולים לפתור את הבעיה במקום ניתוח?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלזיון?

הוספת תגובה

• כלזיון? - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    10/01/2011

שלום רב

בהחלט נראה כי מדובר בשעורה כרונית בעפעף ואם היא לא חלפה מספר חודשים מומלץ לבצע הסרה כירורגית

הניתוח אינו מסוכן והוא מלווה בנפיחות מקומית / דמם תת עורי בימים שלאחריו אך אינו פוגע בעין או בראיה

דר' מילשטיין הינו רופא מעולה והוא מומחה לפלסטיקה של העין ביחידת האוקולופלסטיקה בית חולים קפלן, כך שאין לך כל חשש

בהצלחה!

דר' בן סימון גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    10/01/2011

במקום לבצע ניתוח הרופא בחר להזריק לי חומר שאמור להמיס את הכלזיון.
    מה סיכויי ההצלחה (על פי הידוע בספרות הרפואית) של פרוצדורה כזו להעלים את הבעיה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    11/01/2011

שלום רב

בהחלט ניתן לבצע הזרקה מקומית של סטרואידים, כאשר התגובה היא בין 80-90%

במידה שלא תהיה הטבה עם סטרואידים תוכלי לבחור באופציה הניתוחית

בברכה

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    14/01/2011

הנפיחות במקום ירדה אבל נראה כי הופיעה נפיחות לאורך שולי האפעף (ליד הריסים) בצד העיין - בצד הרחוק מהאף.
    בכלל נראה לי שכל יום הנפיחות מטילת למקום קצת שונה. בלילה לפני השינה היא במקום אחד ובבוקר במקוום חדש - כאילו שבלילה בזמן השינה הנוזלים שבתוך הנפיחות זורמים לכיוון מסוים עקב כח הכובד.
    האם מה שאני מתאר סביר?
    האם יש עדיין סיכוי שהנפיחות (שמטילת ומשנה את צורתה) תעלם עוד כשבוע שבועיים?
    האם להמשיך ולבצע קומפרסים או שאולי זה גורם להחמרה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו