מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלפרוספאזם שלא נגמר !יונתן אל10/01/2011
שלום רב...
היום הייתי בביקורת אצל הפרופסור שמטפל בי ואיבחן אותי כסובל מבלפרוספזם, ועלה האופציה לניתוח, הוא הפנה אותי לרופאה אך התור נקבע רק ב23.1
רציתי לדעת מה הסיכונים של הניתוח ?
האם זה בהרדמה מלאה ?
האם יש סיכון של עיוורון ?
האם יש סיכוי לצניחת עפעף ואז נצטרך לעשות עוד ניתוח להרמתו ?
וכמה זמן נמשכת ההחלמה מהניתוח ?
והאם הניתוח יעיל לחולי בלפרוספזם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלפרוספאזם שלא נגמר ! - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/01/2011שלום רב
הטיפול המקובל בבלפרוספזם הינם הזרקות בוטוקוס, כאשר אלה פוחתות ביעילותן ואתה עדיין סובל מהמחלה מומלץ לבצע ניתוח כריתת שריר האורביקולריס orbicularis myectomy
ככלל הניתוח אינו מסוכן, ומביא לשיפור בתסמינים של המחלה.
יתכן עדיין ספזם לאחר הניתוח, אך בוטוקוס צפוי להיות יעיל יותר לאחר הניתוח.
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יונתן אל11/01/2011הניתוח שציינת עליו דיברנו מפני שעשיתי 3 הזרקות כבר ואין כמעט השפעה לצערי...
הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה ?
ומה משך ההחלמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/01/2011הניתוח מתבצע בהרדמה מקומית ואינו כואב
משך הניתוח כ 40 דקות
העפעפיים נפוחים מאוד בין 1-2 שבועות לחודש, אך במרבית המקרים הנפיחות חולפת כעבור שבועיים ואין הגבלה תפקודית
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שיחה עם מנתחת ...
יונתן אל27/01/2011נפגשתי לייעוץ עם מנתחת לגבי האפשרות לעשות את הניתוח והיא טענה שהניתוח אינו מומלץ בכלל לאנשים בני גילי (22.5) ושאני החולה הראשון שבא אלייה בגיל הזה בנושא הבלפרוספזם, כמו כן היא טענה שהניתוח משאיר קמטים מסביב לעין דבר אשר יפגע במראה שלי....
מה יש לך לומר בנושא ?
אה והיא אמרה גם שהיא ממליצה לי לקחת קלונקס ולטענתה זה כדור אשר יכול להטיב מאוד עם הבעיה שקיימת אצלי עד להיעלמה לגמרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שיחה עם מנתחת ... - תגובה
פרופ' גיא בן סימון27/01/2011שלום רב
בהחלט הניתוח מתבצע לרוב באנשים בני 50 ומעלה, ונדיר שהמחלה כה קשה בגיל צעיר אשר תצריך ניתוח
קלונקס היא אופציה טיפולים אחת, ישנם דיווחים על ריטלין שמקל על הסימפטומים בנוסף משקפיים צבועים בגוון ורוד אשר פותחו במיוחד למחלה זו.
יש למצות את הטיפול השמרני לפני שמחליטים על ניתוח. האם מבחינת היובש בעיניים מוצה כל הטיפול כמו Restasis, punctal plugs, eye heal, antibiotics?
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך !
יונתן אל27/01/2011זה קיים רק בגוון ורוד ?!
כמו כן לא אמרו לי שאני סובל מיובש בעיניים ואיני מרגיש יובש בהן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)