הגדלת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת עיניים
    משה
    12/12/2007

האם יש סכנות בהשתלת שתל במקום גלגל העין לשם הגדלתה?
    מה הסכנות בזה והאם העין תיראה טבעית?
    והאם זה לצמיתות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת עיניים

הוספת תגובה

• עיניים

דנה
    16/05/2013

שלום (:
    רציתי לדעת אם יש באמת דבר כזה ניתוח לשינוי צורת עיניים-לדוגמא צורה של עיני חתול(קראתי על זה אבל לא מצאתי באינטרנט אתרים של פלסטיקאים שעושים את זה)
    ואם יש איך בדיוק הולך התהליך?
    האם זה מסוכן מאוד-(כי עיניים זה מקום רגיש)? ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
    תודה רבה והמשך יום טוב,
    דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל לרצפת הארובה

פרופ. אריה נמט
    12/12/2007

משה שלום

הסיכונים האפשריים הינם- פגיעה בתחושה של העור מתחת לעין, בליטה של השתל, הפרעה בתנועות העינים, זיהום התותב או יצירת גרנולומה באיזור ההשתלה.
    השתל נותן, במקרה והושתל באינדיקציות הנכונות מנח סימטרי של העין ללא עין שקועה, ולפיכך מראה טבעי יותר. השתל עשוי לשפר את תנועתיות גלגל העין במידה ונוצר חיכוך מתאים בינו לבין התותבת.
    לצמיתות? כמעט אין דבר שהוא לצמיתות. אבל הוא עשוי לתת מענה טוב למספר שנים טובות.

בברכה
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל לרצפת הארובה.

משה
    05/01/2008

ומה טווח המחירים בערך לניתוח שכזה?
    והאם אתה מתמחה בניתוחים מהסוג הזה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל לרצפת הארובה

פרופ. אריה נמט
    06/01/2008

משה שלום

מדובר על ניתוח בהרדמה כללית. יש צורך להבדק קודם כל ולהחליט שאכן זה הניתוח הרצוי. אני מבצע ניתוחים מסוג זה.
    שבוע טוב

ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי חשוב בשבילי-באותו נושא

פשוש הבית
    02/05/2012

מדובר רק בעין שלא רואה או שזה אפשרי בעין רואה? הייתי פעם ביעוץ אצל אוקולפלסטיקאי, וברגע שהוא הבין שאני רואה טוב בעין שיש לי בה פזילה מדומה (בגלל ספיגת רקמת השומן) הוא עשה הכל בשביל שאני אבין שזה לא מתאים לי ובשביל שאני אלך משם. איזה תיקון אופטי יכול לתקן את זה ואצל מי אני מתאימה אותו למשקפיים שלי שיש בהן רק תיקון אסטיגמציה/צילינדר עם התאמה לזוויות של העיניים שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי חשוב בשבילי-באותו נושא - תגובה

פרופ. אריה נמט
    03/05/2012

שלום רב,

ניתן לבצע ניתוח זה גם בעין רואה. מאידך- טיפול בספיגת שומן בדרך כלל קשור בהוספת רקמה רכה- שומן או מילוי אחר. לגבי תיקון אופטי- לרוב הוא אינו מתקן פזילה בגיל מבוגר.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו