מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת עינייםמשה12/12/2007
האם יש סכנות בהשתלת שתל במקום גלגל העין לשם הגדלתה?
מה הסכנות בזה והאם העין תיראה טבעית?
והאם זה לצמיתות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים
דנה16/05/2013שלום (:
רציתי לדעת אם יש באמת דבר כזה ניתוח לשינוי צורת עיניים-לדוגמא צורה של עיני חתול(קראתי על זה אבל לא מצאתי באינטרנט אתרים של פלסטיקאים שעושים את זה)
ואם יש איך בדיוק הולך התהליך?
האם זה מסוכן מאוד-(כי עיניים זה מקום רגיש)? ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
תודה רבה והמשך יום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה
פרופ. אריה נמט12/12/2007משה שלום
הסיכונים האפשריים הינם- פגיעה בתחושה של העור מתחת לעין, בליטה של השתל, הפרעה בתנועות העינים, זיהום התותב או יצירת גרנולומה באיזור ההשתלה.
השתל נותן, במקרה והושתל באינדיקציות הנכונות מנח סימטרי של העין ללא עין שקועה, ולפיכך מראה טבעי יותר. השתל עשוי לשפר את תנועתיות גלגל העין במידה ונוצר חיכוך מתאים בינו לבין התותבת.
לצמיתות? כמעט אין דבר שהוא לצמיתות. אבל הוא עשוי לתת מענה טוב למספר שנים טובות.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה.
משה05/01/2008ומה טווח המחירים בערך לניתוח שכזה?
והאם אתה מתמחה בניתוחים מהסוג הזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל לרצפת הארובה
פרופ. אריה נמט06/01/2008משה שלום
מדובר על ניתוח בהרדמה כללית. יש צורך להבדק קודם כל ולהחליט שאכן זה הניתוח הרצוי. אני מבצע ניתוחים מסוג זה.
שבוע טוב
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב בשבילי-באותו נושא
פשוש הבית02/05/2012מדובר רק בעין שלא רואה או שזה אפשרי בעין רואה? הייתי פעם ביעוץ אצל אוקולפלסטיקאי, וברגע שהוא הבין שאני רואה טוב בעין שיש לי בה פזילה מדומה (בגלל ספיגת רקמת השומן) הוא עשה הכל בשביל שאני אבין שזה לא מתאים לי ובשביל שאני אלך משם. איזה תיקון אופטי יכול לתקן את זה ואצל מי אני מתאימה אותו למשקפיים שלי שיש בהן רק תיקון אסטיגמציה/צילינדר עם התאמה לזוויות של העיניים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב בשבילי-באותו נושא - תגובה
פרופ. אריה נמט03/05/2012שלום רב,
ניתן לבצע ניתוח זה גם בעין רואה. מאידך- טיפול בספיגת שומן בדרך כלל קשור בהוספת רקמה רכה- שומן או מילוי אחר. לגבי תיקון אופטי- לרוב הוא אינו מתקן פזילה בגיל מבוגר.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)