מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה עם מחט חשמלית של MILLA CYSTפנימאי10/02/2011
שלום,
"צמחה" לי ציסטת שומן קטנה מאוד על העפעף.
למרות שאין בכך שום סיכון בריאותי, שוחחתי עם רופאת עור והיא הפנתה אותי לייעוץ מול אוקולופלסטיקאי.
שאלתי האם ניתן לצרוב זאת באופן קצר ? מה הפרוצדורה,והאם עתיד להשאר כתם או צלקת כתוצאה מכך?
האם ניתן לבצע זאת בקופ"ח מכבי ללא עלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה עם מחט חשמלית של MILLA CYST - תגובה
פרופ' גיא בן סימון10/02/2011שלום רב
הפרוצדורה המתוארת פשוטה באופן יחסי אך יש צורך בהרדמה מקומית מאחר שצריבה עם מחט חשמלית עלולה לכאוב
במכבי ישנם מספר רופאים העוסקים באוקולופלסטיקה ובהחלט תוכל לפנות אליהם, באופן חליפי תוכל לקבל הפניה לאחרת ממרפאות הפלסטיקה של העין בבתי החולים הציבוריים
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גיא ותודה על התייחסותך-האם?
פנימאי10/02/2011מה פירוש הרדמה מקומית?
זריקה? ואם כן היכן?
האם ספריי מקומי שמאלחש?כמה זמן נמשכת פעולת הצריבה? והאם לא ניתן לצרוב זאת עם חנקן ?
האם עשוייה להשאר צלקת או שמחט חשמלית אינה מותירה סימנים?
אם אבקש לבצע דרכך למשל,(אני מבין שאתה עובד דרך "כללית",ה)אם אני צריך הפנייה מיוחדת או לשלם תשלום נוסף מעבר מבוצע בקופה?
הרבה שאלות ,הא?
יש לכם פורום נהדר ואני שמח להעזר בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גיא ותודה על התייחסותך-האם? - תגובה
פרופ' גיא בן סימון12/02/2011שלום רב
הרדמה מקומית הכוונה בזריקה לעפעף כאשר לא ניתן לאלחש עם טיפות או משחה
לרוב לא נותרת צלקת לאחר טיפול
אני עובד דרך כללית מושלם כאשר בהתויה רפואית ניתן לבצע את הפעולה בחדר ניתוח אך עליך להבדק לפני כן
בברכה
דר' בן סימון גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)