מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד ריסים כתוצאה משעורהמישהו06/03/2011
לפני כ9 חודשים סבלתי משעורה חמורה בעין..לאחר חודש היא הפכה לגוש קטן ואדום..לא התרגשתי מהעניין מכיוון שזה כבר קרה לי בעין הקודמת אך במקרה הזה השעורה גרמה לי לאיבוד ריסים שעד היום לא צומחים ומבחינה קוסמטית זה מפריע לי מאוד..רציתי לדעת איך הריסים יכולו לצמוח חזרה? קראתי שיש ניתוח להשתלת ריסים אבל אני די חושש לבצעו כי אני לא בטוח לגבי מידת ההצלחה והיעילות שלו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד ריסים כתוצאה משעורה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון07/03/2011שלום רב
איבוד ריסים כתוצאה משעורה מחייב בדיקה של העפעף על מנת לשלול תהליך מקומי
אם איזור איבוד הריסים הוא קטן ניתן לשחזר את שפת העפעף כך שקו הריסים יהיה אחיד והמשכי (ללא השתלת ריסים) בצורה קוסמטית טובה.
מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לבחון את העפעף ואת סוג הניתוח האפשרי.
בברכה,
דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים מנתח
כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו10/04/2011קודם כל תודה ד"ר על תהגובה כי ננת לי מעין איזו שהיא שאכן יש פתרון לבעיה שיש לי..אכן איזור איבוד הריסים הוא לא גדול..אך איני יודע לאן עלי לגשת כדי לבצע שחזור כזה במחינה קוסמטית..הייתי מעוניין להגיע אליך רק הבעיה היא שאני חייל וזה קצת מסבך..אשמח לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון11/04/2011שלום רב
תוכל להגיע לכל מרפאת אוקולופלסטיקה באחד מבתי החולים בארץ, עליך לוודא כי אכן שירות כזה ניתן באותה מחלקת עיניים. כמעט בכל מחלקות העיניים בארץ יש שירות אוקולפלסטיקה כך שאין בעיה לקבל הפניה מהצבא.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו12/04/2011יש בבי"ח הקרוב לביתי איזור שנקרא מרפאות חוץ עיניים לשם הייתי ניגש כאשר היו לי את בעיות השעורה..אני זוכר גם כאשר שטחתי את בעייתי אצל רופא העיניים הוא אמר שאין סיכוי שהריסים שוב יצמחו ובעצם לא נראה לי שהוא חיפש לתת לי פיתרון אלא רק "לחפף" כמה שיותר מהר..מה שהצגת בפניי נשמע לי כמו סיכוי טוב להחזיר לי את מצב הריסים לכדמותם..השאלה אם הרופא עיניים שם יתן לי את אותו פתרון כמו שאת נתת או שינסה למרוח אותי סתם כי אני מאוד מעוניין בטיפול הקוסמטי שהצעת..עוד דבר ד"ר המחלקת אוקולופלסטיקה עליה דיברת היא בעצם מרפאות חוץ העיניים שעליה דיברתי או שעלי לבקש מהרופאה הפניה למחלקה זו שהיא שונה ממרפאת העיניים עצמה..?
אשמח לתשובה ותודה רבה על זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד ריסים
מישהו17/04/2011דוקטור אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם זה חשוב לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
פרופ' גיא בן סימון18/04/2011שלום רב
לעתים יושב במרפאות החוץ של הצבא רופא עיניים עם ידע באוקולופלסטיקה או אפילו אוקולופלסטיקאי מומחה כך שהטיפול שהוא יציע לך הוא הטיפול המקובל
באופן חליפי תוכל לבקש הפניה למרפאה כזו בכל אחד מבתי החולים הגדולים בארץ
בברכה
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)