איבוד ריסים כתוצאה משעורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד ריסים כתוצאה משעורה
    מישהו
    06/03/2011

לפני כ9 חודשים סבלתי משעורה חמורה בעין..לאחר חודש היא הפכה לגוש קטן ואדום..לא התרגשתי מהעניין מכיוון שזה כבר קרה לי בעין הקודמת אך במקרה הזה השעורה גרמה לי לאיבוד ריסים שעד היום לא צומחים ומבחינה קוסמטית זה מפריע לי מאוד..רציתי לדעת איך הריסים יכולו לצמוח חזרה? קראתי שיש ניתוח להשתלת ריסים אבל אני די חושש לבצעו כי אני לא בטוח לגבי מידת ההצלחה והיעילות שלו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איבוד ריסים כתוצאה משעורה - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    07/03/2011

שלום רב

איבוד ריסים כתוצאה משעורה מחייב בדיקה של העפעף על מנת לשלול תהליך מקומי

אם איזור איבוד הריסים הוא קטן ניתן לשחזר את שפת העפעף כך שקו הריסים יהיה אחיד והמשכי (ללא השתלת ריסים) בצורה קוסמטית טובה.

מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ על מנת לבחון את העפעף ואת סוג הניתוח האפשרי.

בברכה,

דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים מנתח
    כירורגיה פלסטית, עפעפיים, ארובות ודרכי דמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איבוד הריסים

מישהו
    10/04/2011

קודם כל תודה ד"ר על תהגובה כי ננת לי מעין איזו שהיא שאכן יש פתרון לבעיה שיש לי..אכן איזור איבוד הריסים הוא לא גדול..אך איני יודע לאן עלי לגשת כדי לבצע שחזור כזה במחינה קוסמטית..הייתי מעוניין להגיע אליך רק הבעיה היא שאני חייל וזה קצת מסבך..אשמח לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איבוד הריסים - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    11/04/2011

שלום רב

תוכל להגיע לכל מרפאת אוקולופלסטיקה באחד מבתי החולים בארץ, עליך לוודא כי אכן שירות כזה ניתן באותה מחלקת עיניים. כמעט בכל מחלקות העיניים בארץ יש שירות אוקולפלסטיקה כך שאין בעיה לקבל הפניה מהצבא.

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איבוד הריסים

מישהו
    12/04/2011

יש בבי"ח הקרוב לביתי איזור שנקרא מרפאות חוץ עיניים לשם הייתי ניגש כאשר היו לי את בעיות השעורה..אני זוכר גם כאשר שטחתי את בעייתי אצל רופא העיניים הוא אמר שאין סיכוי שהריסים שוב יצמחו ובעצם לא נראה לי שהוא חיפש לתת לי פיתרון אלא רק "לחפף" כמה שיותר מהר..מה שהצגת בפניי נשמע לי כמו סיכוי טוב להחזיר לי את מצב הריסים לכדמותם..השאלה אם הרופא עיניים שם יתן לי את אותו פתרון כמו שאת נתת או שינסה למרוח אותי סתם כי אני מאוד מעוניין בטיפול הקוסמטי שהצעת..עוד דבר ד"ר המחלקת אוקולופלסטיקה עליה דיברת היא בעצם מרפאות חוץ העיניים שעליה דיברתי או שעלי לבקש מהרופאה הפניה למחלקה זו שהיא שונה ממרפאת העיניים עצמה..?

אשמח לתשובה ותודה רבה על זמנך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איבוד ריסים

מישהו
    17/04/2011

דוקטור אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם זה חשוב לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי איבוד הריסים - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    18/04/2011

שלום רב

לעתים יושב במרפאות החוץ של הצבא רופא עיניים עם ידע באוקולופלסטיקה או אפילו אוקולופלסטיקאי מומחה כך שהטיפול שהוא יציע לך הוא הטיפול המקובל

באופן חליפי תוכל לבקש הפניה למרפאה כזו בכל אחד מבתי החולים הגדולים בארץ

בברכה

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו