בעיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    יהושוע
    19/03/2011

שלום לך דוקטור רציתי לשתף אותך ולשמע את דעתך כלפי בעיה שפקדה אותי לפני 4חודשים בערך אני שמתי לך שהריסים מפריעות לי בריאה למשל אני מסתכל על מנורה אני בכפל ראיה ונוסף לזה יש לי סחרחורות במשך כל היום ממש לא יודע אם סחרחורות אפשר להגדיר את זה אבל זה באיזור הרכות של הראש ויש לי סוג של חור ליד העין ממש צמוד לעין שבבוקר אני לוחץ עליו ויוצא לי משם סוג של שומן לבן ממש טיפה בכל בוקר אנא ממך תעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות זה ממש משגע אותי אני מרגיש מיואש מהחיים אני פונה אליך כי כרגע אני חייל בסדיר וכל הפניה לכל סוג של רופא זה לוקח זמן רב כבר אני לא יודע מה לעשות אני חושב שאני יתקע ככה לכל חיי והייתי אצל נירולוג הוא לא ראה כלום ורופא עיניים עשה לי בדיקה אבל ראיה לא יותר מזה אנא ממך תעזור לי תודה והמשך יום נעים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

• בעיה חמורה - תגובה

פרופ. אריה נמט
    19/03/2011

יהושע שלום,

יש להפריד בין תלונותיך. לגבי הסחרחורת- טוב שנבדקת ע"י נוירולוג ורופא עינים. יש להקפיד להמלצותיהם.
    לגבי ההפרשה של העין, נראה כי מדובר על סוג של שעורה המפרישה חלב. כל רופא עינים אמור לאבחן ולטפל בבעיה מסוג זה.

שירות קל.
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו