הרמת עפעפיים תחתון נתוח חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת עפעפיים תחתון נתוח חוזר
    עדנה
    24/05/2011

שלום רב, אני חושבת שהמקרה שלי יחיד ומיוחד ולא לטובה . לצערי הגדול מאד עברים 3!!! נתוחי הרמת עפעפיים . הראשון במסגרת נתוח פלסטי של הרמת עליון+תחתון ומכיוון שהתחתון לא צלח הרימה פעם שניה אותן אקולופלסטיקאית בהדסה. ולאחר שנה !!! בפעם השלישית תקון כזה בשערי צדק. נדמה לי שדר' נמט יזכור המקרה ואותי....
    מאז עברו שנתיים וחצי כשעפעפ תחתון אחד עדיין משוך - לדעתי - כלפי מטה יותר מהעין השניה ועיין זו אינה נסגרת באותה קלות כמו השניה. נפגשתי עם מנתחת פלסטיקאית שהציעה לעשות נתוח רק בזווית החיצונית של העין וע'י כך להרים העפעפיים התחתונות . היא ציינה שזה לא נתוח רגיל כמו הרמת עפעפ תחתון. עלי לציין שיש לי שקעים מאד עמוקים מתחת לעיניים שזה בהחלט מזקין את הפנים. בדר'כ אני בריאה.
    שאלתי אליך ד'ר יקר - מלבד הפחדים העצומים שלי וביש המזל האם אתה מבין את כוונתה, האם היית מציע לי בכלל לעשות תיקון בפעם הרביעית או באופן מוחלט לא!
    תודה, עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרמת עפעפיים תחתון נתוח חוזר - תגובה

פרופ. אריה נמט
    24/05/2011

עדנה שלום,

צריך כמובן לבחון את המקרה ובאיזה מצב את נמצאת היום. האם יש דמעת או תלונות אחרות?
    כדאי להיות בטוחים ממש שאת זקוקה לניתוח לפני שמבצעים אותו.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו