מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת עפעפיים תחתון נתוח חוזרעדנה24/05/2011
שלום רב, אני חושבת שהמקרה שלי יחיד ומיוחד ולא לטובה . לצערי הגדול מאד עברים 3!!! נתוחי הרמת עפעפיים . הראשון במסגרת נתוח פלסטי של הרמת עליון+תחתון ומכיוון שהתחתון לא צלח הרימה פעם שניה אותן אקולופלסטיקאית בהדסה. ולאחר שנה !!! בפעם השלישית תקון כזה בשערי צדק. נדמה לי שדר' נמט יזכור המקרה ואותי....
מאז עברו שנתיים וחצי כשעפעפ תחתון אחד עדיין משוך - לדעתי - כלפי מטה יותר מהעין השניה ועיין זו אינה נסגרת באותה קלות כמו השניה. נפגשתי עם מנתחת פלסטיקאית שהציעה לעשות נתוח רק בזווית החיצונית של העין וע'י כך להרים העפעפיים התחתונות . היא ציינה שזה לא נתוח רגיל כמו הרמת עפעפ תחתון. עלי לציין שיש לי שקעים מאד עמוקים מתחת לעיניים שזה בהחלט מזקין את הפנים. בדר'כ אני בריאה.
שאלתי אליך ד'ר יקר - מלבד הפחדים העצומים שלי וביש המזל האם אתה מבין את כוונתה, האם היית מציע לי בכלל לעשות תיקון בפעם הרביעית או באופן מוחלט לא!
תודה, עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת עפעפיים תחתון נתוח חוזר - תגובה
פרופ. אריה נמט24/05/2011עדנה שלום,
צריך כמובן לבחון את המקרה ובאיזה מצב את נמצאת היום. האם יש דמעת או תלונות אחרות?
כדאי להיות בטוחים ממש שאת זקוקה לניתוח לפני שמבצעים אותו.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)