מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעף נפול בעין אחת ונפוח .אבי31/05/2011
שלום
יש לי בעיה בעין אחת שהעפעף בה נפול ונפוח חשוב לי לציין שאין לי : גירוד, צריבה, הפרעות בראייה וכו' , ברוך השם !
אבל מה שכן מפריע לי הוא שעפעף נפול ונפוח ויש חוסר שיווין בין שתיי העיניים עין אחת נראת יותר קטנה ואחת יותר גדולה , ואגב זה לא קבוע אם אני עוצם את העיניים ופותח רגיל את העין אז העפעף נפול אבל אם אני פותח בחוזקה אז העפעף נשאר לכמה דקות בסדר
הייתי אצל רופא בכללית והוא אמר שאני צריך ניתוח , אבל אני רוצה לקבל עוד תשובות כי הרבה אומרים לי שניתוח לגיל שלי אני לא צריך ..
מה אני צריך לעשות בידיוק ?
תודה על העזרה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה תמונה
אבי31/05/2011הנה תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תמונה - תגובה
פרופ' גיא בן סימון01/06/2011אבי שלום
לפי התמונה אתה סובל מצניחת עפעף ימני עליון
ראשית חשוב לברר כמה זמן הצניחה קיימת ויש להביט בתמונות ישנות. אם הצניחה ממושכת והופיעה גם בגילאים צעירים יותר קרוב לודאי שמדובר באסימטריה מולדת של העפעפיים.
במידה שצניחת העפעף חדשה יש לברר מדוע היא הופיעה - למשל משנית לעדשות מגע, טיפות עיניים, מחלות אלרגיות, מחלות עצביות - וזאת על ידי בדיקה מלאה של העיניים והעפעפיים.
במרבית המקרים ניתן לתקן את צניחת העפעף בניתוח פשוט באופן יחסי ואפשר אף להראות לך במרפאה כיצד יראה העפעף לאחר הניתוח.
אם הדבר מפריע לך הגיל אינו מגבלה לניתוח.
מומלץ להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לניתוחי עפעפיים (אוקולופלסטיקה).
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ?
אבירן01/06/2011אפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ? - תגובה
פרופ' גיא בן סימון01/06/2011לא ניתן לדעת
חייבים לבצע בדיקה יסודית
בברכה
דר' בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)