עפעף נפול בעין אחת ונפוח .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעף נפול בעין אחת ונפוח .
    אבי
    31/05/2011

שלום

יש לי בעיה בעין אחת שהעפעף בה נפול ונפוח חשוב לי לציין שאין לי : גירוד, צריבה, הפרעות בראייה וכו' , ברוך השם !

אבל מה שכן מפריע לי הוא שעפעף נפול ונפוח ויש חוסר שיווין בין שתיי העיניים עין אחת נראת יותר קטנה ואחת יותר גדולה , ואגב זה לא קבוע אם אני עוצם את העיניים ופותח רגיל את העין אז העפעף נפול אבל אם אני פותח בחוזקה אז העפעף נשאר לכמה דקות בסדר

הייתי אצל רופא בכללית והוא אמר שאני צריך ניתוח , אבל אני רוצה לקבל עוד תשובות כי הרבה אומרים לי שניתוח לגיל שלי אני לא צריך ..

מה אני צריך לעשות בידיוק ?

תודה על העזרה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעף נפול בעין אחת ונפוח .

הוספת תגובה

• הנה תמונה

אבי
    31/05/2011

הנה תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה תמונה - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    01/06/2011

אבי שלום

לפי התמונה אתה סובל מצניחת עפעף ימני עליון

ראשית חשוב לברר כמה זמן הצניחה קיימת ויש להביט בתמונות ישנות. אם הצניחה ממושכת והופיעה גם בגילאים צעירים יותר קרוב לודאי שמדובר באסימטריה מולדת של העפעפיים.

במידה שצניחת העפעף חדשה יש לברר מדוע היא הופיעה - למשל משנית לעדשות מגע, טיפות עיניים, מחלות אלרגיות, מחלות עצביות - וזאת על ידי בדיקה מלאה של העיניים והעפעפיים.

במרבית המקרים ניתן לתקן את צניחת העפעף בניתוח פשוט באופן יחסי ואפשר אף להראות לך במרפאה כיצד יראה העפעף לאחר הניתוח.
    אם הדבר מפריע לך הגיל אינו מגבלה לניתוח.

מומלץ להבדק על ידי רופא עיניים מומחה לניתוחי עפעפיים (אוקולופלסטיקה).

בברכה,

דר' בן סימון גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ?

אבירן
    01/06/2011

אפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מה גורם לנציחת העפעף ? - תגובה

פרופ' גיא בן סימון
    01/06/2011

לא ניתן לדעת

חייבים לבצע בדיקה יסודית

בברכה

דר' בן סימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו